KOSA

Top i flop frizure tjedna

Jedan bob odličan, a drugi loš


 
Bob frizura ove godine popularnija je nego prošle, ako je to ikako moguće! Veliki broj poznatih dama odlučio se upravo na ovu frizuru, a svakog tjedna, što dublje ulazimo u ljeto i vrućine koje ono nosi, niče sve veći broj bobova. Ovog tjedna top frizura tjedna je ona Kylie Jenner, dok je flop bob Kristen Stewart.
 
Glumica Kristen Stewart u New Yorku je prisustvovala premijeri svog novog filma Cafe society, a za tu prigodu imala je novu frizuru na svom plavom poludugom bobu. Po sredini glave ispletena joj je pletenica koja zapravo ne izgleda loše, ali s obzirom na to da Kristen ima rijetku kosu, puštenih pramenova sa strane bilo je jednostavno premalo pa frizura izgleda kao da ju je podigla jer se ide tuširati i nikako ne odgovara svečanoj prigodi na kojoj se glumica našla. Izrast u drugoj boji koji izviruje, samo je dodatno pokvario dojam. Za ovakve frizure Kristen se više ne bi smjela odlučivati s obzirom na boju i gustoću svoje kose.
 
kristen stewart
  Kristen Stewart

kristen stewart
 
Nakon što su prije mjesec dana Kendall Jenner i Khloe Kardashian skratile kosu na dužinu boba, isto je učinila i njihova najmlađa sestra Kylie. Iako je već početkom godine Kylie kosu skratila na poludugi asimetrični bob, kasnije se ponovno vratila dugoj kosi uz ekstenzije. Sada se opet odlučila na asimetriju i ta frizura joj zaista puno bolje pristaje od duge kose. Kyliena frizura uvijena je prema unutra kako bi se dobio dodatan volumen i glamurozan izgled, a uz njen oblik licazaista joj odlično stoji. Sada samo čekamo ostale sestre iz klana Jenner-Kardashian da uzmu škare u ruke!
 
kylie jenner
  Kylie Jenner

kylie jenner
Kylie Jenner prije
 
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 16.07.2016. u 09:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p