KOSA

Top i flop frizure tjedna

Dvije frizure s nastupa

gwen stefani jennifer lopez frizura

Ovaj tjedan odabrali smo dvije frizure poznatih pjevačica s nastupa. Radi se o frizurama Gwen Stefani i Jennifer Lopez. Doznajte čija frizura nas je oduševila, a koja nam baš i nije sjela.

Pjevačica Gwen Stefani nastupala je na televiziji Today na koncertu u čast žrtvama u Orlandu i pokazala svoju novu frizuru. Kosu je imala skupljenu u visoki rep i sa svih strana je bila zalizana, a sa stražnje strane glave, gdje počinje rep, kosa joj je bila blago natapirana i napravljen je čvor kako bi se dobio volumen. Njezina predivna platinasta boja izvrsno joj stoji, ali nije nas zato frizura oduševila. Njen platinasti rep na kraju je bio obojen u crno. Gwenin rep izgleda kao da je 20-ak centimetara kose doslovno umočila u crnu boju. Iako je ovakav potez hrabar, nama se baš svidio. Možda ova frizura neće lijepo izgledati raspuštena, ali za nastupe s dugim repom funkcionira odlično! Ionako je ljeto pa tko će nositi dugu raspuštenu kosu do jeseni.

gwen stefani nova frizura
  Gwen Stefani

gwen stefani nova frizura
Jennifer Lopez također je kao i kolegica Gwen nastupila na koncertu u čast žrtvama u Orlandu, ali njezina frizura baš i nije za pohvalu. Jennifer je imala popularnu half bun punđu, ali jako loše izvedenu.
Pola kosa podignuto je na vrh glave u nehajnu punđu, dok je ostatak raspušten i izgleda neraščešljano i neuredno. Ova frizura više nam liči na frizuru koju bi napravili kod kuće dok kuhamo i nikako nam nije frizura za nastup. Jennifer inače ima jako lijepu kosu i frizure, ali ovoga puta je pogriješila.
 
jennifer lopez nova frizuraJennifer Lopez  
 
jennifer lopez nova frizura 
T.K.
Foto: Splash News i Getty Images
Objavljeno: 23.07.2016. u 12:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p