KOSA

Top i flop frizure tjedna

Odličan dugi bob Care Delevingne

cara delavingne i rita ora

Ovoga tjedne zvijezde i nisu bile spremne na neke drastične promjene frizura, ali uspjeli smo izdvojiti najbolju i najgoru frizuru tjedna. Ovaj tjedan najbolju frizuru imala je Cara Delevingne, a najgoru Rita Ora.

Pjevačica Rita Ora već neko vrijeme ima kosu obojenu u blonde plavu boju i mislimo kako joj ta boja nije najsretniji izbor. Ispod joj izviruju tamniji pramenovi, a uz ten joj je ta nijansa presvijetla pa djeluje dosta neprirodno i umjetno. Inače zna imati ljepše frizure pa joj ta boja ne dolazi toliko do izražaja, ali ovoga puta i frizura i boja su velika greška. Frizura nam izgleda kao da je Rita izašla s polumokrom kosom koja se osušila na zraku. Iako nemamo ništa protiv prirodnog izgleda kose, ova frizura je sve samo ne dobra jer izgleda suho i nenjegovano. Riti najbolje stoji prirodno smeđa boja kosa i nadamo se da se uskoro vraća na tu nijansu.
 
rita ora frizura Rita Ora
 
rita ora frizura  
Poznata trendseterica, manekenka i glumica Cara Delevingne na Comic-Conu je predstavljala film Suicide squad u kojem glumi i pojavila se s novom frizurom. Cara je inače uvijek imala dugu valovitu kosu prošaranu svijetlim pramenovima, a sada se odlučila za jako popularnu frizuru, dugi bob. Moramo priznati da joj dugi bob odlično stoji! S obzirom na teksturu i volumen njene kose, ovo je idealna frizura za nju. Carin bob je blago valovit i voluminozan i zaista joj je osvježio cjelokupni izgled.
 
cara delavingne nova frizuraCara Delevingne  

cara delavingne nova frizura Cara Delevingne prije

T.K.
Foto: Getty Images i Splash News
Objavljeno: 30.07.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p