KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura poznatih

shay mitchell emma roberts

Ekstenzije na kosi moraju biti visoke kvalitete i dobro napravljene inače mogu izgledati jako loše. Ovaj tjedan nikako nam se nisu svidjele one glumice Emme Roberts dok nas je nova frizura glumice Shay Mitchell opet oduševila.

Glumica Emma Roberts nedavno je skratila svoju dugu kosu i jedno je vrijeme imala predivan blonde valoviti bob, ali očito se ponovno zaželjela duge kose pa je ugradila platinasto plave ekstenzije. Ako su ekstenzije dobro napravljene, uvijek smo za promjenu dužine kose ako je netko želi, ali Emmine djeluje umjetno. Ekstenzije su preduge s obzirom na dužinu njene prirodne kose i djeluju kao mrtva kosa, pogotovo na vrhovima. Boja nije toliko loša i popravlja cijelu situaciju, ali mislimo kako bi Emma trebala ili u potpunosti izvaditi umetke ili ih zamijeniti boljima.
 
emma roberts nova frizuraEmma Roberts 
 
emma roberts Emma Roberts prije   
 
Glumica iz serije Slatke male lažljivice ošišala je svoju dugu kosu u poludugi bob i vratila se u svoju tamno smeđu, gotovo crnu boju i oduševila nas. Nedavno smo pisali kako nas je razočarala plavim pramenovima pa nam je drago da se ponovno vratila boji koja joj najbolje stoji. Novi valoviti bob savršeno joj pristaje uz oblik lica, a kako glumica ima prirodno gustu i valovitu kosu, njen bob ima odličan volumen i s njim izgleda zaista sjajno.

shay mitchell nova frizuraShay Mitchell
 
shay mitchell Shay Mitchell prije
 
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 13.08.2016. u 10:52

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p