KOSA

Top i flop frizure tjedna

Jedna frizura nas je oduševila

cassie kim kardashian

Drastična promjena boje kose može biti rizična, ali ovaj tjedan oduševila nas je neobična žuta ombre boja pjevačice Cassie dok nas wet look izgled Kim Kardashian i nije baš očarao.

Pjevačica Cassie inače ima dugu smeđu kosu koja je prirodno kovrčava, ali je najčešće nosi isfeniranu. Za pojavljivanje na VMA MTV dodjeli nagrada Cassie je odlično nosila žutu ombre kosu i dugi asimetrični bob. Vjerujemo kako se radi o periki i privremenoj promjeni. Cassie fantastično stoji dugi bob i trebala bi ga češće nositi! Iako je žuta boja kose neobična, njoj odlično pristaje. Korijen njene kose obojen je u blond nijansu dok je ostatak kose postepeno sve žući, a vrhovi su fluorescentni. Ova neobična frizura jako nam se sviđa, a pjevačica je priznala kako je željela napraviti nešto posebno pa se odlučila za žutu boju. Iako možda nijansa nije za svaki dan, za specijalne prigode je želimo!

cassie Casssie  

cassie Cassie prije 

Kim Kardashian na dodjelu VMA MTV nagrada pokušala je isfurati sexy wet look frizuru, ali nažalost nije joj baš uspjelo. Shvaćamo što je htjela postići, sexy mokri izgled kao da je prije pola sata izašla iz mora, ali mislimo kako sve djeluje malo premokro i slijepljeno pa se dobio dojam mokre kose kao da je upravo izašla ispod tuša. Da je stavljena malo manja količina sredstva koji je imao ulogu stvoriti mokri izgled, bilo bi puno bolje jer ova frizura nam nikako nije za crveni tepih.

kim kardashian Kim Kardashian
 
kim kardashian  
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 03.09.2016. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p