KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura tjedna

maisie williams sarah hyland
N
a ovogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada mogli smo vidjeti brojne frizure, neke su nas se dojmile, a neke baš i ne. Za vas smo izdvojili najljepšu frizuru ovog tjedna i onu najgoru, a nosile su ih mlade glumice Maisie Williams i Sarah Hyland.

Mlada glumica Maisie Williams koja se proslavila ulogom Arye u hit seriji Igra prijestolja poznata je po svom odličnom ukusu za odijevanje i uvijek nas iznenadi hrabrom, ali chic kombinacijom primjerenom za svoje godine. Ovoga puta, razočarala nas je svojom frizurom. Maisie već nekoliko godina ima srednje dugi bob jer je kosu ošišala zbog gore spomenute uloge, ali odlučila se obojiti kosu u tamno smeđu, gotovo crnu nijansu i imala je neobičnu frizuru koja joj nikako ne stoji. Maisie je imala visoku punđu, duge šiške i dva dulja pramena koja su visila na svakoj strani glave. Mlada glumica ima okruglo lice pa joj ovakva frizura ni malo ne pristaje. Nadamo se da je ovo samo perika!

maisie williams                                                                   Maisie Williams

maisie williams                                                            Maisie Williams prije

Još jedna mlada glumica prošetala je crvenim tepihom dodjele nagrada Emmy. Sarah Hyland proslavila se ulogom u seriji Moderna obitelj i na crvenom tepihu imala je prekrasnu frizuru. Glumica je imala neobičnu nisku punđu koja je bila ispletena u čvor, a ostatak kose je bio zaglađen s razdjeljkom na sredini. Njeni pramenovi boje meda ovakvom frizurom posebno su došli do izražaja. Ova frizura jako nam se sviđa jer je elegantna, a jednostavna i mladoj glumici odlično stoji!

sarah hyland                                                                    Sarah Hyland

sarah hyland
T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 24.09.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p