KOSA

Top i flop frizure tjedna

Tko je imao najbolju, a tko najgoru frizuru tjedna?

emmaa roberts i coco rocha
tijeku su fashion weekovi diljem svijeta i sve vrvi od dotjeranih celebrItya koji se pojavljuju u prvim redovima revija pa smo samim time mogli vidjeti i brojne lijepe i ne tako lijepe frizure. Ovog tjedna najljepša nam je bila frizura Coco Roche, a najgora Emme Roberts.

Glumica Emma Roberts u posljednje vrijeme ima lošu frizuru jer je ugradila plave ekstenzije koje joj nikako ne stoje. Ovaj tjedan njena frizura je bila najlošija jer joj se vidi izrast koji ne djeluje prirodno kao da tako treba biti, nego kao da nije stigla na termin kod frizera. Donji dio kose djeluje jako umjetno i vidi se da je kosa umjetna. Iako joj je pletenica sa strane jako slatka, ne popravlja loš dojam koji cijela frizura ostavlja. Emma bi trebala skinuti ekstenzije i vratiti se svom valovitom bobu.

emma roberts                                                                   Emma Roberts

emmaa roberts
Kanadski supermodel Coco Rocha, ošišala je svoju dugu smeđu kosu na ultramoderan asimetričan bob i obojila kosu u platinasto plavu. Coco izgleda potpuno drugačije nego prije i skroz si je osvježila izgled. Bob joj stoji zaista odlično i na njoj djeluje potpuno moderno i chic. Također i blonde nijansa stoji joj odlično iako je blijede puti. Da smo i mi sigurni da će nam ovako dobro stajati platinasti bob, odmah bi otišli frizeru!

coco rocha                                                                      Coco Rocha

coco rocha
coco rocha                                                                Coco Rocha prije

T.K.
Foto: Getty Images i Instagram

Objavljeno: 01.10.2016. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p