KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura ovog tjedna

fergie i emily blunt

Valoviti bob dužine do ramena i dalje možemo vidjeti na svakom koraku, ali nisu svi primjerci baš sjajni. Ovaj tjedan jako nam se svidio valoviti bob glumice Emily Blunt dok je onaj pjevačice Fergie djelovao jako neuredno.

Pjevačica grupe The Black Eyed Peas svoju je dugu kosu nedavno ošišala na poludugi bob i ta dužina stoji joj odlično, ali očito je nešto pogriješila s kovrčanjem. Fergie je imala čudne kovrče koje su izgledale slijepljeno i neuredno. Djelovalo je kao da ima samo nekoliko tankih kovrča. Vrhovi djeluju posebno loše jer izgledaju tanki i zapravo nam ova frizura djeluje kao da se pjevačica tuširala ili kupala s raspuštenom kosom pa su joj se vrhovi namočili i tako osušili. Zaista je sve djelovalo loše i nadamo se kako će Fergie drugi puta uspjeti otići kod frizera. 

fergie

Glumica Emily Blunt koja trenutno promovira svoj najnoviji film The girl on the train ošišala je svoju tamnosmeđu dugu kosu na poludugi bob i posvijetlila je plavim pramenovima, a na premijeru filma došla je s nehajno valovitom frizurom. Jako nam se sviđaju takvi valovi koji u stvari ni nisu pravi val, nego samo jedan pokret kose. Glumici ova frizura sjajno stoji i zaista joj je osvježila cijeli izgled. S obzirom na teksturu i volumen njene kose, ovo je idealna frizura za nju.

emily blunt

T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 08.10.2016. u 10:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p