KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura ovog tjedna
kristen stewart i kate middleton
Ponekad nas jednostavne frizure mogu jako pozitivno iznenaditi, a ponekad donijeti veliko razočarenje. Ovaj tjedan oduševila nas je frizura vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, a razočarala glumice Kristen Stewart.

Glumicu Kristen Stewart prije nekoliko smo dana pohvalili zbog odličnog make up looka, a sada nam se nikako nije svidjela njena frizura. Kristen ima ispleteno nešto poput polu pletenica koje djeluju kao da joj je kosa masna pa se zato podijelila u manje pramenove. Frizura izgleda zaista užasno i neuredno i Kristen je ne bi trebala više nikada nositi. Uopće ne razumijemo što se s ovom frizurom htjelo postići jer djeluje zaista jako loše.

 

kristen stewart                                                                 Kristen Stewart

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, oduševila nas je prekrasnom, a jednostavnom frizurom. Sprijeda izgleda kao da Kate ima opušteni rep, ali kada se okrene vidi se cijela ljepota ove frizure. Straga ima malu punđicu koja se jednostavno radi tako da se kosa sveže u rep pa se rep koji visi provuče kroz vrh repa i ostavi da visi.  Ova frizura pomalo je retro i podsjeća nas na frizure glumica u starim crno bijelim filmovima i Kate stoji odlično. Nas je inspirirala za jednostavnu frizuru nosivu u posebnim prilikama, ali i svaki dan. 

kate middleton                                                                   Kate Middleton

kate middleton

T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 22.10.2016. u 10:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p