KOSA

Top i flop frizure tjedna

Odlična punđa s malim pomakom

vanessa hudgens i brie larson
S
vaki tjedan oduševe nas nove frizure, ali ima i onih koje nas razočaraju. Ovaj tjedan to su učinile glumice Brie Larson i Vanessa Hudgens pa pogledajte kakve su frizure imale. 

Glumica Brie Larson najčešće nosi poludugu valovitu kosu, ali ovaj je tjedan ošišala šiške koje joj nikako ne pristaju i potpuna su pogreška. Šiške nisu guste kakve bi njoj odgovarale uz valovitu kosu, nego su jako rijetke. Na njoj djeluju kao da su masne i kao da su slučajno ovdje i glumici nikako ne pristaju pa se nadamo da će ih glumica uskoro ošišati da budu gušće. Ostatak frizure nam se sviđa i Brie jako lijepo pristaju valovi.

brie larson

Brie Larson

Glumica Vanessa Hudgens na dodjelu Elle Women in Hollywood stigla je s predivnom nehajnom punđom koja sprijeda izgleda skroz obično, ali kada se glumica okrenula mogli smo vidjeti predivne tri pletenice ispletene od kraja glave i na vrhu su formirane u punđicu. Glumici odlično stoji ova frizura jer je istovremeno elegantna, ali i romantična. Ovu frizuru vrlo jednostavno možete napraviti sami i dobiti odličnu frizuru za različite prilike.

vanessa hudgens

Vanessa Hudgens

vanessa hudgens
T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 05.11.2016. u 10:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p