KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura tjedna

top i flop frizura
B
ob frizura i dalje je pravi hit pa ga poznate dame nose u svim dužinama i oblicima. Ovog tjedna oduševio nas je valoviti bob Kelly Rowland, dok nam se verzija Zoe Kravitz nije uopće svidjela.

Pjevačica, model i glumica Zoe Kravitz ošišala je svoju dugu plavu kosu koju je donedavno imala na dužinu do ramena i obojila je ombre tehnikom. Dužina uopće nije problem i lijepo joj stoji, čak i ombre efekt, ali šiške koje ima nikako joj ne pristaju. Dužine su do sredine čela i poluguste pa cijela frizura djeluje kao da se sama ošišala. Osim šiški i ostatak kose djeluje loše, usprkos lijepoj frizuri, jer joj je kosa suha i beživotna, ali za to je ne možemo kriviti. Samo se nadamo da će nekako uspjeti popraviti ove šiške!

zoe kravitz

Zoe Kravitz

Pjevačica Kelly Rowland nedavno je svoju dugu kosu ošišala na bob dužine malo ispod ušiju i odlično joj stoji, a ovoga puta odlučila se na valovitu verziju boba i zaista joj odlično stoji. Iako ova dužina boba nije uobičajena te se većina dama odlučuje za nešto dužu verziju, do ramena, Kelly ova dužina fantastično stoji jer ima usko i duguljasto lice. Valovi na kosi dodatno su poljepšali pjevačicu i zaista sve pohvale Kelly na lijepoj frizuri.

kelly rowland

Kelly Rowland


T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 12.11.2016. u 09:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p