KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura tjedna

leona lewis i emma watson
Š
iške ponekad mogu biti zeznuta stvar, pogotovo na kovrčavoj kosi pa nas zato nije baš osvojila ovotjedna frizura Leone Lewis dok nam je nova boja kose i frizura Emme Watson zaista odlična.

Pjevačica Leona Lewis svoju tamno smeđu prirodno kovrčavu kosu nedavno je obojila u plavu boju što joj loše pristaje uz ten. Ta boja je jednostavno presvijetla i djeluje preumjetno. Osim boje, pjevačica je promijenila i frizuru tako što je ošišala šiške, ali kako ima kovrčavu kosu nije pogodila dobru gustoću pa izgledaju jako loše. Kao što smo već rekli šiške na kovrčavoj kosi mogu biti jako zeznute jer je teško pogoditi idealnu gustoću, a da to izgleda dobro. Nadamo se da će se Leona ubrzo vratiti u smeđu nijansu, a time će i šiške odmah izgledati gušće i bolje.

leona lewis

Leona Lewis

Glumica Emma Watson obojila je svoju svjetlo smeđu kosu u čokoladnu nijansu smeđe i stoji joj zaista odlično. S novom bojom djeluje ozbiljnije i profinjenije. Osim boje kose, Emma ima i predivnu frizuru. Boho punđicu koja je zarolana od naprijed prema natrag i ima opuštene pramenove sprijeda. Glumici odlično stoji i nova boja i frizura, a ideju za lijepu punđicu krademo i pokušat ćemo je rekreirati prvom idućom prilikom jer je istovremeno romantična i elegantna i može biti odlična za različite prigode.

emma watson

Emma Watson

emma watson
T.K.
Foto: Getty Images 

Objavljeno: 19.11.2016. u 11:42

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p