KOSA

Top i flop frizure tjedna

Najbolja i najgora frizura tjedna
bella thorne gigi hadid
O
vog tjedna održana je American music awards dodjela nagrada i mnoge poznate dame imale su raznolike lijepe i manje lijepe frizure. Najljepša nam je bila frizura Gigi Hadid, dok nas frizura Belle Thorne nije baš oduševila.

Mlada glumica i pjevačica Bella Thorne jako voli eksperimentirati s bojama kose i do nedavno je imala predivnu ginger blonde nijansu, ali se odlučila na promjenu i obojila je svoju kosu u bakreno crvenu boju, a donji dio kose u kričavo zelenu. Ginger blonde nijansa Belli je stajala zaista odlično, za razliku od trenutne tamnije nijanse koja joj ne ide uz put. Donji zeleni dio kose, nam je jako cool, ali gornji dio kvari cijeli frizuru pa se nadamo da je ova promjena kratkotrajna!

bella thorne

Bella Thorne

Trendseterica Gigi Hadid vodila je American music awards dodjelu i promijenila čak šest outfita, a niti različitih frizura nije nedostajalo. Nama se najviše svidjela pomalo neobična, ali ipak obična frizura. Gigi je imala kosu zalizanu prema otraga, ali natapiranu pri korijenu kako bi se dobilo na volumenu. Frizura izgleda kao da je nehajno napravljena, a zapravo takve frizure uvijek iziskuju najviše truda. Kada se Gigi okrenula tek se tada vidi puna ljepota frizure, predivni valovi, ali ipak najviše pohvaljujemo frizuru s prednje strane jer izgleda zaista odlično. 

gigi hadid

Gigi Hadid

gigi hadid
gigi hadid
T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 26.11.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p