KOSA

Top ili flop frizura tjedna

Najkraći bob Khloe Kardashian do sada

khloe kardashian - doutzen kroes

Ovoga tjedna oduševio nas je novi, nikad kraći bob Khloe Kardashian, dok nam se frizura s crvenog tepiha Doutzen Kroes nikako nije svidjela. Pogledajte top i flop frizure tjedna.

Jen Atkin, frizerka poznatih, na svom Instagram profilu pohvalila se kako je ošišala Khloe Kardashian. Khloe se odlučila vratiti svom starom, već isprobanom bobu. Ovoga puta kraći je nego ikada do sada i stoji joj sjajno. Khloe se odlučila na valoviti plavi bob koji joj je potpuno osvježio lice i cjelokupan izgled. Do nedavno je imala ekstenzije duge gotovo do struka i očito su joj dosadile i željela je praktičniju frizuru za ljeto. Khloe bob frizura zaista pristaje i odlazak kod frizera ovoga puta bio joj je pun pogodak. 

khloe kardashian
 Khloe Kardashian
 
khloe kardashian Khloe Kardashian - prije
 
Na dodjeli CFDA nagrada model Doutzen Kroes imala je neobičnu frizuru koja joj nije pristajala. Vidi se što je željela postići ovom frizurom, voluminoznost kod tjemena i opuštenost stražnjeg dijela kose, ali frizer je očito pogriješio. Gornji dio je prevelik i samo najednom kosa je prilijepljena uz tjeme pa pomalo podsjeća na fudbalerku. Dio uz tjeme je premastan, očito je korišteno previše proizvoda koji je trebao sve zagladiti i učvrstiti, ali su pramenovi postali masni i slijepljeni. Inače predivna Doutzen nije se baš proslavila ovom frizurom.
 
doutzen kroes
Doutzen Kroes 
 
T.F.
Foto: Getty Images, Splash News i Instagram
Objavljeno: 11.06.2016. u 15:52

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p