KOSA

Top ili flop frizura tjedna

Predivna ružičasto plava kosa

frizura
L
jetne boje kose i frizure mogu biti pravo osvježenje, ali ponekad se može jako pogriješiti i postići kontraefekt. Bella Thorne nas je oduševila ružičastim pramenovima, dok nam se šljokice na razdjeljku Dakote Fanning nikako nisu svidjele.

Mlada glumica Dakota Fanning na premijeru filma Amazon's The Neon Demon došla je sa zanimljivom frizurom. Dakota inače ima obojenu dugu plavu kosu, a ovoga puta odlučila ju je ukrasiti šljokicama. Na sredini razdjeljka sve je bilo puno srebrnih šljokica i iako kao ideja zvuči odlično, u izvedbi i nije tako dobro izgledalo. Sredstvo s kojim su šljokice zalijepljene za kosu zamastilo je kosu pa je to sve izgledalo dosta neuredno. Šljokice su dodatno naglasile mali tamni izrast i mislimo kako je ova frizura baš loša te se nadamo da će je Dakota nadalje izbjegavati.
 
dakota fanning
Dakota Fanning  
 
Glumica Bella Thorne svoju smeđu kosu s crvenim sjajem obojila je u mega popularnu ginger blonde nijansu i na krajeve stavila ružičaste pramenove koji su napravljeni s ombre efektom. Sličnu boju nedavno je imala i trendseterica i model Bella HadidOmbre efekt na Bellinoj kosi iz blond u ružičastu boju jako je lijepo i nježno napravljen i odlično joj stoji uz ten. Glumici ova nova frizura toliko lijepo pristaje da je ne možemo prestati gledati i odmah poželimo otrčati do frizera po istu takvu boju. Nadamo se da će Bellini ružičasti pramenovi trajati dulje od ljeta!
   bella thorne Bella Thorne

bella thorne
 
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram 
Objavljeno: 02.07.2016. u 12:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p