KOSA

Top proizvodi za kovrčanje kose

Kovrčava kosa je u modi…


Zaigrana i šarmantna kovrčava kosa predmet je želja mnogih pripadnica ljepšeg spola. Iako danas uređaji za kovrčanje kose ne uništavaju kosu kao nekad, ne preporučuje se njihovo svakodnevno korištenje. Ovisno o tehnici kojom kovrčate kosu, promjeru figa ili nekog drugog uređaja, vaše lokne mogu dobiti različite izglede. Uvijek uzmite u obzir da i kvaliteta, gustoća i debljina vlasi igraju veliku ulogu u vašim loknama.

Klasičan figaro najčešći je pomagač prilikom kovrčanja kose. Ovisno o debljini vaše kovrče će biti gušće ili veće, opuštenije, ili će imitirati prirodan izgled. Cijene variraju od 50 do 350 kuna za kućnu upotrebu. Prilikom odabira svog primjerka obratite pažnju da možete kontrolirati temperaturu, jer tanja vlas ne treba visoke temperature.

Vrući uvijači će vašu kosu nakovrčati jako brzo dajući joj pritom sjaj i prirodan izgled. Prednost vrućih uvijača je brzina. Oni daju rezultate brzo i neovisno o kvaliteti vaše kose. Možete birati između uvijača šireg srednjeg i užeg promjera i ovisno o tome će vaše kovrče dobiti izgled. Njihova mana svakako je prostor koji zauzimaju.Babyliss Pro Perfect curler relativna je novost na tržištu koja je oduševila mnoge. Gadget koji pramen vaše kose uvuče i zakovrča ga. Naravno, kao i uvijek postoji ali, a to je cijena od 175 funti. Prednost ovakvog uvijanja su pravilne kovrče, nema opasnosti da se opečete, a i sam postupak je vrlo brz i jednostavan.


Ana Jerneić
Objavljeno: 28.07.2014. u 17:26
Tagovi: Kosa, kosa trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p