KOSA

Tražite dobru frizuru? Onda pratite ove Snapchat profile!

Odlični profili za beauty inspiraciju
Snapchat frizure 
Snapchat postaje sve popularniji i popularniji, a njegove prednosti koriste i brojne beauty ovisnice. Ako volite ovu društvenu mrežu, a obožavate eksperimentirati s frizurama, ovo su Snapchat profili koje obavezno morate pratiti.

Dominique Nugent: @dominique89
Ova zgodna plavuša uvijek ima svoju frizuru na mjestu! Na njenom profilu ne samo da ćete uživati u odličnim frizurama nego i u dobrim stylinzima, ali i u aktivnoj fitness rutini.

Dominique Nugent
Kai Frias: @ck_frias
Tko ne bi poželio njene savršene kovrče? Njena kosa je toliko savršena da je postala i DevaCurl ambasador.

Kai Frias
Negin Mirsalehi: @negin_mirsalehi
Da nas netko pita čiju kosu želimo, jednoglasno bismo rekli onu Negin Mirsalehi. Blogerica s najsavršenijom kosom i uvijek besprijekornom frizurom must follow je na Snapchatu.

Negin Mirsalehi
Sarah Potempa: @sarahpotempa
Simpatična i vrckava Sarah osvojit će vas na prvu, a njeni hair tutoriali postat će vaša dnevna doza inspiracije.

Sarah Potempa
Jen Atkin: @jenatkinhair
Na tronu jednih od najpoznatijih frizera je Jen Atkin, koja frizira cijeli niz poznatih osoba, poput Kardashiana i sestara Jenner. Na njenom profilu često možete otkriti pokoji savjet kako je postigla frizure slavnih osoba.

Jen Atkin
Maria Antoinette: @tmablog
Sve žene s kovrčavom kosom zapratit će Mariju koja redovito otkriva sve tajne savršenih kovrča, ali pruža i savjete kako održati svoje kovrče zdravima.

Maria Antoinette
Tiarra Monet: @loveetiarra
Ona nas je već sve osvojila na svom Instagram profilu, stoga ju vjerno pratimo i na Snapchatu na kojem ćete pronaći razne hair inspiracije.

Tiarra Monet
Rachel Martino: @rachmartino
YouTube zvijezda je sve samo ne sramežljiva ispred kamere, stoga na njenom Snapchat profilu možete uživati u prirodnim i zabavnim videima. Romantične i jednostavne frizure osvojit će sve beauty ovisnice.

Rachel Martino
Shay Mitchell: @officialshaym
Shay, glumica i model, u jednom videu će vas iznenaditi pink kosom dok već u idućem predstavlja nježnu frizuru s beach valovima.

Shay Mitchell:
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 23.08.2016. u 12:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p