KOSA

Trend s piste: pužići u kosi

Neodoljiva frizura s revije Miu Miu
Iako je mjesec dana trčanja s revije na reviju uzelo danak te je modni maraton na licima okupljenih novinara, urednika i blogera definitivno ostavio traga, smiješak na lice uspješno im je vratila revija branda Miu Miu, koja već tradicionalno obilježava sami kraj pariškog tjedna mode.

Izuzetno ljupku i razigranu kolekciju pratile su frizure, koje su nas svojim mladenačkim šarmom vratile gotovo u djetinjstvo. Budući da je Miuccia Prada inzistirala na frizurama koje će glave modela učiniti još sitnijima u odnosu na njene velike i teške kapute, Guido Palau odlučio se za uz glavu pripijeni sleek stil.

Ovu zabavnu frizuru lako ćete kreirati i u kućnoj atmosferi. Za početak, definirajte duboki razdjeljak sa strane i podijelite pramenove u dvije deblje sekcije. Proizvodom za stiliziranje (primjerice nekim jačim gelom) zaližite kosu uz tjeme i sa svake strane ispletite dvije čvrste pletenice, koje ćete potom omotati oko njihove baze u male pužiće i ukosnicama ih naposljetku učvrstiti uz rub vrata.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 13.03.2013. u 13:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p