KOSA

Tri poznate Hrvatice u ulozi BiteMyStyle ambasadorica

Pogledajte ekskluzivne frizure Katice Topčić za Kevin Murphy

Modnu viziju Zorana Aragovića koju će predstaviti na pisti Perwoll FASHION.HR-a upotpunit će svojom kreativnošću i ekskluzivnim frizurama Katica Topčić za Kevin Murphy.

Ekscentričnost i dramatika Kevin Murphy frizura savršeno se prožima s estetikom BiteMyStyle kolekcije koju su premijerno prije revije predstavile tri gracije: glazbenica Anđa Marić, novinarka Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković. Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neo-punk i rock stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog. 

'Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i pletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela dok sam kod treće frizure željela spojiti dramatičnost i eleganciju' kaže o svojim modelima Katica Topčić

U ulozi modela našle su se tri žene koje u potpunosti utjelovljuju pojam BiteMyStyle žene. 'Svakoj od njih smo u skladu s njihovom osobnošću osmislili frizure i make-up te odjeću s BMS potpisom. Suradnja je bila iznimno kreativna i s nestrpljenjem očekujemo petak kada ćemo na reviji pokazati i ostatak naših ideja', kazao je modni dizajner Zoran Aragović. Make-up za ovu modnu priču radila je Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua, a fotografiju potpisuje Jure Perišić.

Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u petak 28. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. 

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 25.03.2014. u 09:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p