KOSA

Trikovi uz koje će vam svaka frizura biti postojana

Nikada vam više neće propasti frizura

nivea volume care

Vjerojatno nema žene kojoj nije barem jednom u životu nakon nekoliko sati potpuno propala frizura. Donosimo vam odlične trikove uz koje će vaša frizura biti postojana cijeli dan i noć, a doznat ćete i kako na pravilan način nanositi lak i pjenu na kosu.

 
Žene žele proizvode za oblikovanje kose koji njihovoj kosi daju volumen i trajnost, a da kosa pritom ne izgleda slijepljeno, suho ili pretjerano. Neovisno o tome treba li vam pomoć u danima kada nikako ne možete oblikovati frizuru da izgleda dobro, s kroćenjem neposlušnih pramenova ili održavanjem postojanosti frizure, pronašli smo proizvode za oblikovanje kose koji vam mogu pomoći.
 
Postoji bezbroj različitih proizvoda za kosu, no najbolje rezultate postići ćete ako znate kako upotrebljavati proizvod koji najbolje odgovara vašoj kosi. Sprej za kosu sjajan je izbor za kosu svih dužina. Riječ je o jednom od najboljih proizvoda za podignute frizure poput visokih punđi. Budući da je sprej za kosu lagan, idealan je za dužu kosu. Kraćim frizurama više će odgovarati proizvodi za oblikovanje kose koji se mogu prilagoditi i oblikovati, poput gela za kosu, jer omogućuju stvaranje zabavnih, šiljatih frizura. Ako imate prirodno kovrčavu kosu, ravnomjerno nanesite pjenu za kosu od korijena do vrhova kose. Potom difuzorom osušite kosu kako biste dobili zdrave, sjajne kovrče.
 
Veliki trend ove sezone je razbarušeni prirodni izgled. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u bezbrižnu punđu. U svakom slučaju fokus je na jednostavnim frizurama koje su gotove u manje od pet minuta. Ovi brzi i ležerni stilovi savršeni su primjeri za prirodno lijepe i jednostavne frizure.
 
nivea hair volume
Polupunđa - Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte ju u neurednu
punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu kako biste ju učvrstili. Pruža kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Neuredna niska punđa - Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Volume Care pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja fenom i pružiti joj prirodan volumen. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom.

Voluminozan niski rep - Niski rep je must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom. Fiksirajte rep s NIVEA Volume Care sprejem za kosu za njegovani i sjajni završni izgled.

Kako pravilno nanijeti lak i pjenu za kosu


Sprej za kosu držite otprilike 30 centimetara od kose i ravnomjerno ga nanesite po cijeloj glavi. Nanošenje spreja preblizu korijenu kose ili nanošenje velike količine proizvoda na jednom području kosu može učiniti ljepljivom. Najbolji način za poboljšavanje teksture ili povećanje volumena ravne kose jest nanošenje pjene za kosu češljem. Najprije dobro protresite pjenu, a potom proizvod nanesite na dlan ruke. Uronite češalj u pjenu i počešljajte se. 

Odlična pomoć pri oblikovanju frizura su NIVEA Hair Styling proizvodi koji omogućuju oblikovanje kose bez napora, a vaša kosa izgleda prirodno oblikovana. NIVEA Volume Care proizvodi vašoj kosi dat će dvostruki volumen i 24-satnu postojanost, a pritom je ne isušuje. Za savršeni, prirodni, dvostruki volumen koji traje 24 sata te ne isušuje kosu i ne preteže je prema dolje nudimo NIVEA pjene za kosu. Za prirodni završni dodir koji pruža 24-satnu postojanost, a da pritom nemate osjećaj kao da na glavi nosite kacigu, možete upotrijebiti NIVEA sprej za kosu.

nivea pjena za kosu

 

NIVEA Volume Care pjena za kosu

Pjena za oblikovanje udvostručuje volumen kose, ne čini ju ljepljivom i teškom te ju istovremeno njeguje i jača. Njegujuće ulje makadamije štiti kosu od topline prilikom korištenja aparata za styling kose te ju čini postojanom 24 sata. Preporučena maloprodajna cijena je 27,90 kuna.
 
nivea lak za kosu

 

NIVEA Volume Care sprej za kosu

Savršen proizvod za završnu fazu oblikovanja kose s njegujućim uljem makadamije, jača kosu iznutra i štiti izvana. Čini kosu prirodno lijepom i blistavom, pruža jako učvršćivanje i udvostručuje volumen tijekom cijeloga dana bez isušivanja kose. Omogućava lako raščešljavanje, ne ostavlja tragove i ne čini kosu ljepljivom. Preporučena maloprodajna cijena je 27,90 kuna.

Foto: PR

Objavljeno: 14.07.2016. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p