KOSA

Ukrasite svoju kosu slatkim mašnicama

Louis Vuitton trend za kosu koji volimo
Proljetni trend u kosi koji nam dolazi iz kuće Louis Vuitton kao stvoren je za sve one djevojke i žene koje vole imidž sltakice. S bijelom mašnom u kosi teško ćete postići seksepilan izgled, no ovaj će vas detalj pretvoriti u preslatku trendsetericu koja se ne boji pomaknutih kombinacija.
Ovaj trend zavoljele su sve ruske ikone stila koje su na tjednima mode u Parizu i Milanu svoje otkačene odjevne kombinacije dodatno ukrasile predimenzioniranim mašnama za kosu. Da biste postigle efekt poput Miroslave Dume, Elene Perminove ili Natashe Goldenberg, zbilja nema potrebe za investicijom u dizajnerski rajf jer se odlični modeli skrivaju na popularnim web shopovima. Iduće rješenje je naravno DIY projekt za koji vam treba samo velika vrpca iz dućana s tkaninama, tanki rajf i malo mašte. Vrpcu omotajte oko rajfa i svežite je u predimenzioniranu mašnu ili mašnu zataknite na neprimjetnu ukosnicu za kosu. Ovo je odlična alternativa ako vam se modeli iz ponude web shopova čine preskupima ili ako želite imati unikatan ukras za kosu.

           
                                                               Asos
                                              Miss Selfridge                                         Dorothy Perkins

Ako želite biti primjetne i zanimljive ove tople sezone - mašne su odličan modni dodatak za upotpuniti zanimljiv styling!

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.05.2013. u 18:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p