KOSA

Ulje koje je nepovratno promijenilo beauty industriju

Moroccanoil treatment

moroccan oil

Malo koja ideja ili proizvod može okrenuti cijelu industriju naopačke. Upravo je to Moroccanoil napravio beauty industriji prije desetak godina. Industrija njege kose, nakon Moroccanoil treatment, nikad više nije bila ista.

Revolucija koju je pokrenuo Moroccanoil svojim treatmentom za kosu ponijela je i konkurenciju. Svi su odjednom htjeli imati proizvode za kosu na bazi arganovog ulja u ponudi. Ipak, jedinstvenu formulu nitko nije uspio kopirati, a Moroccanoil i danas brižno čuva svoju tajnu. Profesionalcima ne treba posebno predstavljati Moroccanoil treatment. Riječ je o ulju bez parabena koji dolazi u dvije varijante: 'obični' treatment koji je gušći i namijenjen tamnijoj kosi te light koji je nešto rjeđi i namijenjen je svjetlijoj kosi. Oba je moguće nabaviti putem Topstil Webshopa.

moroccan oil

Ulje je temeljna podloga za sve tipove kose. Svestrano je sredstvo koje se može koristiti za njegu i oblikovanje. Brzo se upija, ne masti, djeluje kao antioksidans i čini kosu sjajnijom i podatnijom. Revolucija s treatmentom potaknula je profesionalce u Moroccanoilu da osmisle jedinstvene formule i za šampone, regeneratore, maske, lakove za kosu i kreme.

moroccan oil
S razvojem čarobne formule i proširenjem asortimana proizvoda uspjeh je bio nemjerljiv. Kvalitetu su prepoznali krajnji korisnici ali i druge kompanije iz iste branše. Glas se brzo proširio, prvo lokalno u SAD-u, a onda i diljem svijeta. Revolucija je počela i nije je više nitko mogao zaustaviti. Danas Moroccanoil ima desetke različitih proizvoda za kosu. Svima je zajedničko da su napravljeni na bazi arganova ulja te da se sa svakom uporabom poboljšava stanje kose.

Primjerice, njihova maske za hidrataciju, Wightless i Intense, među najboljima su u svijetu. Hidratiziraju kosu u kratkom vremenu, a kosa ostaje osjetno i vidljivo zdravija sa svakim novim nanošenjem. Moroccanoil kreme za definiranje ili pak pjena za oblikovanje kovrča omiljeni su preparati za kovrče koji već imaju svoj fan club.

morrocan oil

Lakovi za kosu Moroccanoila sprječavaju elektricitet, lako se isčetkavaju i ne ostavljaju ljepljivi talog. Nije na odmet spomenuti da Moroccanoil proizvode koriste globalno poznate vječne ljepotice poput  Angeline Jolie, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Charlize Theron, Lady Gaga, Salma Hayek, Scarlett Johansson i Natalie Portman.

Moroccanoil ušao je u Hrvatsku na velika vrata prije nekoliko godina - njihove proizvode možete pronaći u webshopu Top stila na www.topstil.com.hr.

Foto: PR
Objavljeno: 18.10.2016. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p