KOSA

Upečatljiv make up i frizure na prvoj večeri BIPA FASHION.HR-a

Odlične frizure i make up otvorile modni tjedan

bipa fashion.hr

Tunelu Grič jučer je 8. listopada otvoren BIPA FASHION.HR, a prva večer bila je rezervirana za nove kolekcije Marine Design i Ane Marije Ricov. Make up i frizure u potpunosti su se uklopili u avangardnu temu dizajnerskih komada.

Wet look frizure na modelima i upečatljivi make up lookovi dali su dodatan pečat temi cijele revije. Službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić. 

bipa fashion.hr

bipa fashion.hr

Večer su otvorile kreacije Marine Design koje su bile pretežito u sivoj, crnoj i bijeloj boji pa je make up u boji plijenio pažnju. 

"Cijeli make up look temeljio se na upečatljivom crvenom smokey eyesu sa sjajem na gornjem kapku, a na donjem su bile šljokice. Lice je bilo konturirano i posvijetljeno highlighterom, dok je na usnama bio lagani ružičasti ruž, a obrve su ostavljene prirodnog izgleda", objasnio je Saša.

bipa fashion.hr

Katica nam je rekla kako je za modele kreirana sjetna frizura. Inspiracija je bila žena koja je snažna i čvrsta, ali ima trenutke kada je tužna, šeta plažom i razmišlja o životu pa je zato kosa mokra i vlažna. Objasnila je kako je ova frizura teksturirana na licu, a dobije se dojam kao da kosa želi biti svoja

bipa fashion.hr

bipa fashion.hr

Na komadima Ane Marije Ricov uvijek se može zapaziti posebna pažnja prema detaljima pa tako niti make up na modelima nije bio uobičajen. Uz crno bijele kombinacije sa zelenim detaljima, srebrno zlatni make up posebno je lijepo zaokružio cijelu priču. Saša nam je rekao kako su zlatne i srebrne linije nanesene od korijena kose prema oku, dok su oči bile u potpunosti prekrivene srebrnom bojom. Ostatak make upa bio je u jednostavan s blago hidratiziranim i posvijetljenim usnicama.

"Kao i na reviji Marine Design i modeli Ane Marije Ricov nosili su wet look. Frizura je bila napravljena tako da je kosa odostraga podignuta u mokri rep koji je više puta podizan i ušiven koncem. Prednji dio kose zabačen je straga, lagano teksturiran i učvršćen Kevin Murphy Body.Builder pjenom. Ovaj look trenutno je jako trendi i tražen na modnim pistama", rekla nam je Katica i tako nam najavila neke od trendova koji nas očekuju idućeg tjedna na BIPA FASHION.HR-u.

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 09.10.2016. u 10:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p