KOSA

Veliko nikada ne izlazi iz mode!

Retro chic izgled 60-ih se vratio

Trendi uzbuna! Retro chic izgled 60-ih vratio se na Fashion Week proljeće/ljeto 2016. XXL volumen inspiriran je Briggite Bardot, a također su ga posudile ikonske umjetnice poput Amy Winehouse ili Lane Del Rey. Nekada je velika kosa bila savršeno isfenirana i intenzivno zaglađena, dok je u današnje vrijeme dobila dašak divlje, messy-chic i mat teksture. 

 
Kako bi pomogao ženama da osiguraju najvoluminoznije frizure, L’oréal Professionnel lansira Wild Stylers 60’s Babe Savage Panache. Radi se o styling inovaciji inspiriranoj frizerskim tehnikama backstage-a koja upotpunjuje Wild Stylers kolekciju iz linije Tecni.Art. Utjelovljen međunarodnom glasnogovornicom branda, Evom Green, 60’s Babe je dizajniran da rješava neispunjene potrebe žena: sprej koji se jednostavno nanosi, ne ostavlja neželjene ostatke na kosi, te nema učinak kacige. 
 
Savage Panache je sprej s teksturom i visokom koncentracijom mikro raspršenog pudera. Može se koristiti za podizanje korijena ili za razbarušenu dužinu. Inovacija trostrukog raspršivača direktno je inspirirana profesionalnim savjetima frizera iz backstage-a: prilikom sprejanja kose neki od frizera koriste fen kako bi se sprej raspršio jednako po cijeloj kosi. Zahvaljujući trostrukom raspršivaču, Savage Panache omogućava homogenije nanošenje bez neželjenih ostataka na kosi. Informativna cijena: 115 kn.
 
Foto: PR i arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 05.04.2016. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p