KOSA

Victoria Beckham pokazala novu frizuru

Dizajnerica se odlučila na promjenu imidža

Osim što je talentirana u nametanju modnih trendova, Victoria Beckham posjeduje veliku moć u inspiriranju masa njenim beauty izdanjima. Sasvim sigurno još uvijek se sjećate prave male revolucije koju je prije nekoliko godina izazvala njena frizura - uglađeni bob koji su mnogi upravo po njoj prozvali 'pob', a Vicky Beckham jučer je svojim obožavateljicama dala novi materijal za kopiranje.

U posljednje vrijeme dizajnerica je bila vjerna svojoj dugoj kosi, potpomognutoj ekstenzijama, koju je stilizirala u konjski rep ili opuštene valove, no za potrebe modnog snimanja (po svemu sudeći onog za američki Vogue), Victoria Beckham odlučila se skratiti kosu, i to ponovno na duljinu boba.

                       

Ovog puta razlika je u stylingu kose, koji će vas nesumnjivo podsjetiti na frizuru Karlie Kloss pa će tako valoviti bob, zahvaljujući ovim dvjema damama, zasigurno biti jedna od popularnijih frizura u nadolazećim mjesecima.

Vicky se svojom transformacijom pohvalila na Twitteru i Instagramu, a rezultate njene preobrazbe tek treba vidjeti u stvarnosti.

H.B.

Photo: Twitter, Instagram

Objavljeno: 01.05.2013. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p