KOSA

Visoke punđice za sve prigode

Pronađite inspiraciju u poznatim trendsetericama
Svima nam se dogodi onaj poznati "bad hair day" kada bismo najradije ostale kod kuće i otkazale sve dogovore. U takvim slučajevima možete napraviti sljedeće - ostati kod kuće i propustiti sve što ste imale u planu taj dan, staviti šešir ili kapu na glavu ili se odlučiti za preslatku visoku punđu koja uvijek izgleda odlično. Nama je ova frizura užasno draga jer funkcionira podjednako dobro uz ležerne, poslovne ili večernje stylinge, idealna je za sve vrste druženja i savršena za sve vrste make up-a.
Poznate trendseterice često se odlučuju za ovu vrstu frizure i biraju je za svečana događanja i za crveni tepih. Ono što je odlično kod ovih punđica je da izgledaju genijalno sa šiškicama, ali i bez njih, i sama činjenica da ih svatko od nas može sam napraviti. Ne treba puno truda jer najbolje izgledaju kada se uopće ne trudite napraviti dobru frizuru.


Odlučite se za ovu preslatku frizuru za neko od nadolazećih svečanih druženja ili se jednostavno inspirirajte poznatim trendsetericama kada imate "bad hair day"!

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.12.2012. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p