KOSA

Vraća li se cik-cak razdjeljak?

Nikad zaboravljeni neobični razdjeljak
cik cak

Cik-cak razdjeljak bio je trend prije 15-ak godina i iako smo mislili da je zauvijek zaboravljen, polako se vraća u modu. Od modnih pista, preko poznatih trendseterica, neobičan razdjeljak krenuo je u osvajanje.

Izgubljen, ali nikad zaboravljen, frizura s cik-cak razdjeljkom podsjeća nas na srednju školu i iako nam se iz ovog kuta ne sviđa kako smo ga tada furali, danas bi ga opet ponovili, ali u drugačijem izdanju. Interes za ovim razdjeljkom počeo je polako prije nekoliko mjeseci na Instagramu, a kada je prije nekoliko dana trendseterica Kylie Jenner na svom Snapchat profilu objavila fotografiju novo obojene kose s cik-cak razdjeljkom, svi su se raspisali o tome.

cik cak
Istražili smo Instagram, kao mrežu za koju znamo da se tamo prvo pojavljuju nadolazeći trendovi i naišli smo na nekoliko predivnih primjeraka koje bi željeli iskopirati. Ovaj razdjeljak izgleda potpuno cool. Osim jednog razdjeljka, neki su se odlučili na čak nekoliko cik-caka. Najljepši su nam oni na blago kovrčavoj messy kosi, a odlično izgledaju i na punđama. Ovaj razdjeljak svaku i najobičniju frizuru može učiniti posebnom i pomalo edgy. Pogledajte fotografije i inspirirajte se.

cik cak
cik cak
cik cak
T.K.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 26.09.2016. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p