KOSA

Vrijeme za promjene

Koje celebsice su nedavno odlučile promijeniti boju kose?

Većina žena kada se zaželi promjene odlučuje se za promjenu boje kose. Koliko god se taj potez činio radikalnim, on je ipak mnogo blaža promjena od npr. šišanja, a jamči jednako veliku promjenu. I dok frizeri uporno savjetuju da se ne smije bojati više od tri nijanse svjetlije ili tamnije, svjedoci smo i takvih radikalnih promjena koje često ne izgledaju uopće loše.

Jedna od žena koja se odlučila za takvu promjenu je Kate Beckinsale. Prošli mjesec je postala plavuša i izazvala podvojena mišljenja o svojoj novoj frizuri, ali ruku na srce, Kate je toliko lijepa da je možete ošišati i na ćelavo, a i dalje će biti zanosna.

„Frizerski recept o tri nijanse" nije pomogao Jennifer Lopez. Iako uvijek pomno dotjerana i glamurozna, Jennifer bi ozbiljno trebala razmisliti o promjeni frizera jer joj boja karamela bolje pristaje od trenutne koja je doduše čini mlađom, ali joj je očito oštetila kosu. Kada ste zadnji put vidjeli Jennifer s tako groznom kosom?


Jennifer Love Hewitt s druge strane svjetlija kosa itekako laska i vizualno otvara lice. Kosa prošarana pramenovima joj fenomenalno stoji i trebala bi je se držati barem još neko vrijeme.

Julianne Hough prešla je sa svijetle smeđe medene nijanse na gotovo platinasto blond kosu. Teško je reći koja joj boja bolje stoji, pošto je zaboravila prilagoditi svoj make up novoj boji kose. Zbog toga izgleda pomalo isprano, ali sigurni smo da bi s nekim žarkim ružem izgledala fantastično.

Emily Blunt je s pak svoj make up izvrsno prilagodila novoj „strawberry" nijansi. S tako toplom bojom kose izgleda još mlađe i zgodnije nego prije, a nekako nam se čini i da su njene plave oči tek sada došle do izražaja.

Borina Kopčić

foto: sugar.com

Objavljeno: 04.02.2011. u 16:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p