KOSA

Zagladite kosu u samo 3 minute

Zaboravite na 'bad hair day'

Imate li dugu kosu, kosa zavezana u rep vjerojatno je najčešći odabir vaše frizure. Ujutro, kada se probudimo, naša kosa nije nimalo uredna, a uredna frizura je baš ono što se traži ove sezone. Dizajneri preporučuju zalizanu kosu svezanu u niski rep koji opušteno pada na leđa, a mi vam donosimo savjet kako postići ovu frizuru u svega tri minute.

Izradu svoje frizure započnite s čistom kosom. Ako vaša kosa nije potpuno ravna, zagladite je peglom za kosu prije nego počnete s izradom frizure. Odlučite se za stranu na kojoj želite razdjeljak na kosi. Predlažemo duboki razdjeljak na jednoj strani, efekt frizure će biti puno bolji. Zatim posegnite za lakom za kosu i posprejajte kosu na razdjeljku i zagladite ju gustom četkom. Zavežite rep gumicom za kosu i vaša frizura je gotova.


Lak za kosu, osim što djeluje kao fiksator vaše kose, u kombinaciji s gustom četkom za kosu zagladit će i najsitnije dlačice na glavi. Osim kose na tjemenu, lak će zagladiti i rep, te će biti uredan i oku ugodan. Ukoliko imate dugačak rep, dodajte još jednu gumicu na vaš rep i vizualno ga skratite.

Ana Jerneić

Objavljeno: 21.10.2014. u 15:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p