KOSA

Želite imati savršenu frizuru čak 72 sata?

Isprobajte nove Dual Stylers proizvode iz L'Oreal Professionnela


Kozmetička industrija uvijek nudi nova rješenja za naše probleme. Savršeno isfenirana kosa vječni je modni stil koji nikada ne izlazi iz mode. Bogati volumen, zaglađena kosa ili mekane kovrče, neovisno o tipu kose, važno je samo da je kosa zdrava, sjajna i s postojanom frizurom. Kad kažemo postojana frizura, govorimo o efektu koji postižu profesionalni frizeri. Želimo frizuru koja će biti postojana danima. Dual Stylers proizvodi iz L'Oreal Professionnela obećaju besprijekorno isfeniranu frizuru s učinkom koji traje do 72 sata.


Svaki tip kose želi nešto drugačije od drugog, zbog čega Dual Stylers proizvodi dolaze u tri mogućnosti za tri različita tipa kose. LISS & PUMP-UP namijenjen je tankoj kosi, kojoj daje baršunasti sjaj, a istovremeno gelom IntraCylane podiže volumen. Tanka kosa, beživotna i bez volumena, dobiva upravo to: volumen i baršunasti završetak. Za bolji rezultat dok fenirate kosu podižite pramenove kose od korijena prema gore.

Zbog svoje strukture, kovrčava kosa često je vrlo suha. Vlaga ne prodire u cijelu dužinu vlasi te kosa gubi sjaj, nije elastična i nedefinirana je. BOUNCY & TENDER kovrčavoj kosi daje sjaj, definiciju, zaglađuje ju, a kovrče su definirane i zaštićene od topline.

Treći proizvod u liniji Dual Stylers jest SLEEK & SWING, koji je idealan za neukrotivu kosu. Osim što smanjuje volumen, omogućuje lako raščešljavanje kose i visoki sjaj. Za zaglađeniji rezultat, prijeđite peglom za kosu. Navedeni proizvodi dostupni su u maloprodaji po cijeni od 120 kuna.

photo: L'Oreal Professionnel

Objavljeno: 28.08.2014. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p