KOSA

Želite lagane valove u kosi?

Rješenje dolazi u obliku spreja koji sadrži pravu morsku sol

Gisele Bündchen, prekrasna Brazilka, osim savršenim tijelom, pažnju privlači i svojom frizurom. Lagani valovi, tako prirodni, rijetkim pripadnicama nježnijeg spola su dani voljom prirode. Ako niste među njima ne očajavajte, našli smo naime provjeren proizvod koji će vam dati prirodne valove. I to neovisno o tipu kose.

Mai Tai Sea Salt sprej načinjen je od prave morske vode, s ciljem da kreira valove na vašoj kosi kao da ste upravo izašli iz mora. Također, vaša će kosa dobiti volumen i postati nevjerojatno mekane strukture. Sprej se nanosi na vlažnu kosu prije sušenja ili se kosa pošprica njime tokom sušenja. Za bolji rezultat preporučujemo lagano stiskanje kose prstima. (Sprej je dostupan u parfumerijama Sephora po cijeni od 25 dolara, a najbliži grad u kojem ga možete kupiti je susjedni Beograd.)

S obzirom da za Sephoru morate posjetiti inozemstvo, postoji i jedan mali trik kako u kućnoj radinosti napraviti ovaj sprej! Trik je u mješavini obične morske soli i vode, no savjetujemo da ovaj recept iz kućne radinosti ne koristite prečesto jer vam sol može oštetiti kosu.


Ana Jerneić

Objavljeno: 22.06.2014. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p