KOŽA

10 najboljih micelarnih otopina

Odabrali smo najbolje micelarne na tržištu

micelarna voda 
Iako su micelarne vode osvojile tržište već prije nekoliko godina još uvijek su na tronu najpopularnijih proizvoda za čišćenje lica. Njihova tajna leži u njihovoj učinkovitosti i nježnosti prema koži. Za vas smo odabrali 10 najboljih micelarnih otopina koje se mogu pronaći na našem tržištu. 
 
Od kako su se pojavile na tržištu, žene su opsjednute njima. Za razliku od mlijeka ili maramica za skidanje šminke koje sadrže ulje i masnoće, micelarne otopine su nježne i ne ostavljaju masne tragove. Također, uz njih koža zaista diše. Ne samo da služi za čišćenje kože nego je i tonizira i hrani, a sve bez grubih sapuna, mirisa ili alkohola. Osim što je najbolji čistač šminke ikada izmišljen, ona je pravi multifunkcionalni proizvod jer je odlična i za čišćenje nenašminkanog lica jer uklanja svu prljavštinu i bakterije s lica, a ne ostavlja ga ljepljivim pa je idealna za osvježenje lica u svakom trenutku. 
 
Njihova tehnologija micela omogućuje hvatanje šminke i nečistoća bez trljanja i ispiranja. Iako se preporučuje da nakon čišćenja lica ne treba dodatno čistiti kožu, mi ipak savjetujemo da ne preskočite umivanje vodom ili gelom za pranje lica. Dolaskom na tržište prvih micelarnih otopina ponuda se jako promijenila. Mnogi brendovi su ponudili svoje primjerke, pa tako i među drogerijskim nalazimo izvrsne micelarne baš kao i u ljekarničkoj ponudi. Za vas smo odabrali najboljih 10 micelarnih otopina.

micelarna voda La Roche Posay Effeclar micelarna otopina - (82 kn)

micelarna vodaLancôme micelarna voda - (270 kn)  
 
micelarna vodaBioderma Sensibio H2O micelarna voda - (76 kn)  
 
micelarna vodaGarnier micelarna voda - (40 kn)  
 
micelarna vodaNivea 3 u 1 Sensitive micelarna otopina - (40 kn)  
 
micelarna vodaDecléor Aroma Cleanse micelarna voda - (197 kn)  
 
micelarna vodaAvene Cleanance micelarna voda - (80 kn)  
 
micelarna voda Olival micelarna otopina s uljem smilja - (50 kn)
 
micelarna voda L'Oreal Skin Perfection micelarna otopina - (42 kn)

micelarna voda Vichy Purete Thermale micelarna otopina - (94 kn)

T.F.
Foto: PR

Objavljeno: 17.06.2016. u 15:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p