KOŽA

Afroditin preporod kože kolagenom

4D Collagen
afrodita 4d collagen
K
olagen je najvažniji strukturni protein i važan element kože, koji prirodnim starenjem tridesetim godinama degradira a posljedica je narušena ravnoteža strukture dermalnog tkiva. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, 4D Collagen, uspješno rješava nastale probleme na koži.

4D Collagen je temeljen na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji morskog kolagena i biološki aktivnih peptida pomoću koje na površini kože dovodi do trenutnog učinak liftinga, a u dubljim slojevima kože dugoročno potiče sintezu kolagena. Posljedično dovodi do smanjenja vidljivosti linija i bora te vidljivog poboljšanja tonusa kože. Linija 4D Collagen sadrži proizvode koji su namijenjeni zadovoljenju svih potreba kože: Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kremu za normalno-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju za odmoran izgled, Sleeping masku za potpunu njegu za vrijeme spavanja te Ampule za 7-dnevno maxi pomlađivanje

afrodita 4d collagen

S jednim nanošenjem do savršene kože

Jeste li znali da je kolagen najvažniji strukturni protein i važan element kože, noktiju i kose? Elastinom podupire sve unutarnje organe: tkivu daje oblik, snagu, fleksibilnost i tvrdoću. Prirodnim procesom starenja stanice kože počinju se sporije dijeliti te sintetizirati manje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Koža postaje sve manje čvrsta i elastična što dovodi do izrazite pojavnosti linija i bora.

afrodita 4d collagen
Iz Kozmetike Afrodita dolazi ekskluzivno rješenje: nova linija za njegu lica 4D Collagen, koja već pri prvoj primjeni stvara osjećaj savršene, glatke kože. Sadrži naprednu, višeslojnu kolagensku formulaciju morskog kolagena i biološki aktivnih peptida, koja na površini kože pruža trenutačni učinak liftinga, a u dubljim slojevima kože dugoročno potiče sintezu kolagena. Posljedično, dovodi do smanjenja vidljivosti linija i bora te vidljivog poboljšanja tonusa kože.

afrodita 4d collagen

Preporuka za lijep ten

4D Collagen Ampule za sve tipove kože. Primjenjuju se za maksimalno pomlađivanje u samo 7 dana! Visoko koncentrirana formulacija s morskim kolagenom zapunjuje bore i zaglađuje, učvršćuje i vlaži kožu odmah nakon nanošenja.

Doživite osjećaj nježne, njegovane, glatke kože te naručite besplatne uzorke na www.kozmetika-afrodita.com

Foto: PR
Objavljeno: 17.03.2017. u 10:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p