KOŽA

Ako želite glatke noge, ovaj proizvod morate imati!

Njegujući gel za brijanje

Priprema kože, a posebice nogu za proljetne haljine i suknje u punom je jeku. Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege, a najpopularnije je mokro brijanje, jer je ono temeljito, vremenski učinkovito i istovremeno bezbolno.

Svako brijanje za kožu znači stres, a najčešće posljedice su peckanje, svrbež i crvenilo. Sve to možete izbjeći koristeći gel za brijanje. Gel za brijanje omogućava da brijač glatko klizi po vašoj koži bez njenog oštećivanja. Prije brijanja okupajte se u vrućoj kupki ili se kratko istuširajte vrućom vodom kako biste kožu pripremili za brijanje. Time ćete omekšati tjelesne dlačice i učiniti ih podatnijima. 

 

Gel za brijanje najbolja je opcija koja će omogućiti britvici da klizi po koži pritom sprječavajući da je ošteti. Mnogi proizvodi sadrže umirujuće i hidratantne sastojke koji njeguju kožu prije brijanja. Obilato nanesite gel i pustite da djeluje na koži oko jednu ili dvije minute, što će znatno omekšati vaše dlačice. Tako pripremljenoj koži brijanje će biti dječja igra i vaša koža neće ni primijetiti postupak.


 
Rado se brijete pod tušem, a nemate puno vremena? U tom je slučaju NIVEA Shower & Shave gel za tuširanje i brijanje pravi odabir za vas! Proizvod za brijanje prilikom mokrog brijanja u dodiru s vodom pretvara se u ekstra kremastu pjenu. Tako se istovremeno olakšava brijanje i učinkovito sprječavaju iritacije. Novi NIVEA Protect & Shave gel za brijanje s vitaminom E, ekstraktom kamilice i magnolije stvara zaštitni sloj na koži koji omogućuje iznimno temeljito i sigurno brijanje. Time se smanjuje rizik od iritacija kože i posjekotina te vam je omogućeno bezbrižno odstranjivanje dlačica. Isprobajte gel za brijanje uz novu Protect&Shave njegujuću liniju za brijanje za žene.
Foto: PR
Objavljeno: 07.04.2016. u 09:52
Tagovi: Nivea, koža, depilacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p