KOŽA

Afroditin preporod kože kolagenom

4D Collagen
afrodita 4D Collagen
O
važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše.


U Kozmetici Afrodita su, uz lansiranju nove linije za njegu lica 4D Collagen, za javnost pripremili zanimljiv talk show o kolagenu, glavni akteri kojeg su bili voditeljica Sanja Doležal s gostima: Natašom Pinoza – Afroditinom ambasadoricom i službenim licem linije 4D Collagen, Marijom Borić, kazališnom, televizijskom i filmskom glumicom te dr. Aleksandrom Milenovićem, plastičnim i estetskim kirurgom.

afrodita 4D Collagen
Gosti su, svaki na svoj način, govorili o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počinje u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D Collagen, uspješno rješava baš ove probleme kože.

Linija 4D Collagen temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga, a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena. Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31 posto, a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

afrodita 4D Collagen
Linija 4D Collagen sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kremu za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksi pomlađivanje. Veliki broj pozvanih predstavnika medija, blogerica i posebnih gostiju je nakon talk showa druženje nastavilo u prekrasnom ambijentu vidikovca Zagreb Eye, gdje su u Afroditinom kutku ljepote isprobali sve predstavljene proizvode linije 4D Collagen, a stručnjaci Kozmetike Afrodita su s veseljem podijelili savjete o ispravnoj i kvalitetnoj njezi kože.

Foto: PR
Objavljeno: 22.02.2017. u 13:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p