KOŽA

Beauty lekcije koje smo naučili od modela iz Zare

Prirodan look koji nas je osvojio
zara beauty
I
ako vam iz naslova možda i nije posve jasno, da, zaista smo naučili odlične beauty lekcije od predivnih modela iz Zare. Iako se radi o brendu koji prodaje odjeću i modne dodatke i nema nikakve veze s beauty svijetom, Zarini modeli su nas osvojili svojim prirodnim izgledom, neprekrivenim pjegicama i tetovažama te čupavim, neuređenim obrvama i podočnjacima bez korektora.

Kao jedan od najpopularnijih high street brendova, možemo reći kako Zara zaista ima snažan utjecaj na modne trendove i drago nam je kako polako, ali sigurno redefinira i pojmove ljepote i to u najboljem mogućem smislu. Samo jedna tura po njihovoj stranici dovoljna je da primijetite modele koji su nas osvojili. Zara pokazuje da oni ne moraju biti savršeni, što nitko u stvarnosti niti nije, samo ih ostali brendovi prikazuju kao izvanzemaljske ljepotice s besprijekornim tenom i savršenom frizurom, a iza svega stoje sati i sati rada u Photoshopu i nekoliko slojeva šminke.

zara beauty
zara beauty
Jedna od beauty lekcija koju bi željeli primijeniti u svakodnevnom životu je prirodnost koju imamo prilike vidjeti na Zarinim modelima. Pjegice koje njihovi modeli imaju potpuno se neodoljive i zaista ne vidimo razloga zašto bi ih netko skrivao, a nepočupane i neuređene obrve pravo su nam osvježenje nakon što smo se nagledali stotina i stotina instagramski pravilnih iscrtanih linija. 

zara beauty
zara beauty
Zara nam je pokazala i kako ne moramo imati savršenu frizuru kako bi izgledali dobro. Nehajne frizure njihovih modela s tu i tamo kojim izrastom jednako dobro mogu prodati neki komad odjeće kao i modeli koji imaju frizure sa svakom dlakom na svojem mjestu pa to samo daje poticaj našoj životnoj teoriji da ne moramo baš svaki dan biti isfenirani.

zara beauty
zara beauty
Modeli kojima su vidljivi podočnjaci i ostale nepravilnosti na licu još su jedan primjer prirodnog izgleda koji nas je oduševio jer, budimo iskreni, nitko nema besprijekorno lice i neke stvari se niti ne bi trebali truditi sakriti. Najviše make upa što Zarini modeli imaju je crveni ruž i to nam je lekcija da i samo s njim možemo izgledati odlično i postići wow efekt, bez gomile drugih proizvoda. Velike pohvale idu Zari i zbog modela s tetovažama i aparatićem za zube jer takvo nešto definitivno nismo često viđali kod drugih brendova i zaista ne vidimo razloga zbog čega se takve uobičajene i svakodnevne stvari izbjegavaju.

zara beauty
zara beauty
Zara nam je pokazala kako nam nije potrebna tona šminke niti Photoshop da bi izgledali sjajno i upravo zato smo i zamijetili njihove modele jer su upečatljiviji od ostalih koji se utapaju u masi lažne savršenosti. Ovdje baš te nesavršenosti privlače pažnju i daju neki dobar osjećaj i nekako nam se čini kako će Zarina stranica biti naša nova destinacija za uživanje u prirodnoj ljepoti.

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 30.01.2017. u 16:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p