KOŽA

Botox učinak bez injekcija!

Novi trend među poznatim Hrvaticama
Lux factor 
Otkrivamo beauty tajnu iz Pariza koju estetski kirurzi ne žele odati ni najbližim prijateljima. Kako na potpuno siguran i prirodan način postići učinak botoxa!
 
Poznate Hrvatice, među kojima su Ecija Ivušić i Indira Levak, otkrile su način kako i dalje ostati mlad bez botox injekcija i štetnih sastojaka koji dugoročno ostavlja vidljive tragove na vašoj koži. Prirodna i patentirana formula koja se nalazi u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora, dokazano djeluje i štiti vašu kožu, što potvrđuju farmaceuti i stručnjaci. 
 
Zaboravite na plastične operacije!
 
Intenzivne metode pomlađivanja kože s botox injekcijama gube na popularnosti jer ih prati visoki rizik od štetnih nuspojava. U medijima svakodnevno pratimo neuspjele pokušaje poznatih osoba, koje injekcijama i skupim operacijama žele vratiti mladenački izgled kože. Rezultati su često bizarni i zastrašujući. Slava donosi brojne pritiske i mladenački izgled je jedan od njih, jednostavno moraš izgledati najbolje kako možeš. Zahvaljujući Lux-Factor 4D Hyaluron kremi, to je sad moguće i bez skupih operacija. Poznate osobe uvijek su informirane o najboljim proizvodima na tržištu, a kod nas je to svakako Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora koja ih je oduševila.
 
Ne vjerujete? Pročitajte što kažu Ecija i Indira!
 
Ecija Ivušić, TV voditeljica
 
Ecija Ivušić 
„Od bora priznajem samo smijalice, zato koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora. Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.“
 
Indira Levak, pjevačica
 
Indira Levak 
"Jeste li isprobale kremu protiv bora Lux-Factor? Savršena je! Čim sam je nanijela na lice osjetila sam kako "zateže". Fenomenalan osjećaj! Moja preporuka!
 
Zašto je važan europski izvor hijalurona? 
 
Hijaluronska kiselina je kozmetički sastojak koji potiče hidrataciju kože i obnavlja međustanično djelovanje, čime se poboljšava struktura kože i čuva mladolik izgled lica. Nije svejedno koji hijaluron stavljate na svoje lice. Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi se osigurali najbolji rezultati. Srećom, 4D hijaluronska krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži samo 100% prirodni hijaluron europskog podrijetla, koji je jedinstvene kvalitete.
 
Lux Factor  
Kako do dokazano najučinkovitije kreme protiv bora Lux-Factor?
 
Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

P.S. Za dodatnih 10% popusta upišite kod KREMA10!
Objavljeno: 25.08.2016. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p