KOŽA

Dugoočekivani prirodni novitet iz Kiehl'sa

Pure Vitality Skin Renewing Cream

kiehls pure vitality
P
o prvi put u svojoj povijesti proizvoda za njegu kože, Kiehl's je spojio dva jaka sastojka koja se koriste u tradicionalnoj medicini u kremi s 99,6 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Danas gotovo jedna od četiri žene smatra važnim da proizvodi za njegu kože budu na prirodnoj bazi. Taj je stav još više naglašen među ženama u dobi od 25 do 35 godina, od kojih 63 posto ističe važnost korištenja prirodnih proizvoda u sklopu rutine njege kože. Iako interes za takve proizvode stalno raste, potrošači još uvijek imaju osjećaj da kreme na bazi sastojaka prirodnog podrijetla nisu dovoljno učinkovite.

kiehls pure vitality
Kiehl’sovi kemičari ponosno predstavljaju Pure Vitality Skin Renewing Cream, obnavljajuću kremu s formulom od 99,6 posto sastojaka prirodnog podrijetla koja spaja učinkovitost dvaju svjetski uvriježenih sastojaka za dobrobit kože, a riječ je o novozelandskom manuka medu i korijenu korejskog crvenog ginsenga. Obavijajući kožu ugodnom i hranjivom teksturom, ovaj hidratantni proizvod pomaže koži pri sprječavanju gubitka vlage, istovremeno potičući njezino obnavljanje. Ispitivanja pokazuju poboljšanje prirodnog sjaja i blistavosti kože, te poboljšanje teksture i glatkoće kože. Pure Vitality Skin Renewing Cream ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ni sintetičke mirise.

U cilju poticanja optimalne funkcije kože, karakteristične za zdravu kožu, Kiehl’sovi su se kemičari fokusirali na sastojke s poznatim sposobnostima povećanja otpornosti i obnove od oštećenja. To ih je ponukalo da primijene dva priznata sastojka na svijetu koji se koriste u tradicionalnoj medicini i dolaze izravno iz prirode: med od novozelandske manuke i korijen korejskog crvenog ginsenga.

Moćni sastojci prirodnog podrijetla 

Manuka med je tamne boje i kremaste teksture. Cijenjen je zbog svojih umirujućih svojstava.. U usporedbi s drugim medom, ima višu razinu polifenola i snažnije antibakterijsko djelovanje, što koži pomaže pri zaštiti od oksidacijskih oštećenja uzrokovanih onečišćenjem i izlaganjem UV zrakama. Uz to, pomaže pri obnavljanju oštećenja kože i održavanju razine vlage u njezinoj barijeri.

Zdrava koža brže reagira na oštećenja zahvaljujući brzini proizvodnje novih stanica . Brzina obnove epiderme sporija je kod manje zdrave kože, što rezultira grubljom teksturom iste. Smatra se da korijen korejskog crvenog ginsenga potiče i štiti metaboličke putove stanične energije koji starenjem počinju funkcionirati nepravilno ili usporeno. Rezultati istraživanja korejskog crvenog ginsenga ukazuju na značajno bolji izgled ostarjele i umorne kože, poboljšanu hidrataciju i funkciju zaštitne barijere kože te proizvodnju kolagena, smanjeno propadanje izvanstaničnog matriksa i sposobnost sprječavanja nastanka grube kože uslijed izlaganja UV zrakama.
kiehls pure vitalityIzbjegavajući sintetičke sastojke, Kiehl'sovi su stručnjaci raspolagali suženom paletom aktivnih sastojaka. Učinkovitost sastojaka prirodnog podrijetla može biti teže dokaziva zbog velikog broja aktivnih komponenti, dok sintetički sastojci u pravilu sadrže samo jednu izostavljanje sintetičkih sastojaka može ugroziti estetsku komponentu formule.

Pure Vitality Skin Renewing Cream može se pronaći na Kiehl's policama od 15. veljače na prodajnim mjestima: City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split. Informativne cijene: Pure Vitality Skin Renewing Cream 50 ml - 450 kuna, 75 ml 570 kuna.

Foto: PR

Objavljeno: 13.02.2017. u 14:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p