KOŽA

Ecija Ivušić otkrila svoju omiljenu kozmetiku

Lux-Factor kozmetika
ecija ivušić lux factor 
Bez sumnje možemo reći da je TV voditeljica Ecija Ivušić uvijek uređena od glave do pete, i teško je ne primijetiti njezin besprijekoran ten. Otkrivamo vam, kako ova ljepotica, koju na Instagramu prati više od 20 tisuća pratitelja, brine za svoju kožu i održava njezin mladenački izgled.


Simpatična voditeljica priznala nam je kako je otkrila revolucionaran proizvod, Lux-Factor 4D Hyaluron, bez kojeg više ne može zamisliti njegu lica. "Od bora priznajem samo smijalice", kaže Ecija, koja je korištenjem Lux-Factor kreme protiv bora počela krajem prošle godine i svakim danom izgleda sve ljepše.

I zašto je Lux-Factor Hyaluron 4D formula protiv bora toliko učinkovita?

 
Potvrđena učinkovita kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline europskog podrijetla i testirane patentirane 4D anti-wrinkle formule dokazano djeluje na smanjenje bora i učvršćivanje kože već nakon nekoliko dana, a velike promjene vidljive su već nakon mjesec dana redovitog korištenja. Mikro molekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor kremi protiv bora prodiru u dublje slojeve kože tako da s biotičkim djelovanjem u međustaničnim membranama popunjavanju bore od iznutra prema van, te brinu da koža ostane glatka i mladenačkog izgleda. Inovativna formula pruža bolju strukturu kože što čini kožu elastičnom, glatkom i čvršćom, sa svojim testiranim sastojcima pa potiče prirodni proces obnavljanja epiderme, zbog čega koža ima bolji tonus. Za razliku od drugih proizvoda Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora je klinički i dermatološki testirana, namijenjena je svim tipovima kože, čak i za onu najosjetljiviju.
 
ecija ivušić lux factor
Ecija Ivušić: "Hvala što me čuvate od borica Lux-Factor Hrvatska!"

Krema, koju preporučuju i stručnjaci

"Prirodna, patentirana Lux-Factor formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo zaglađuju", govori mag. farmacije Jasna Martinjak i nastavlja: "I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kiselinu protiv bora i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten!"

ecija ivušić lux factor

Ultra duge trepavice

A svoj zavodljiv pogled simpatična voditeljica može zahvaliti redovitim korištenjem Lux-factor Eyelash seruma za rast trepavica. Njezine trepavice postale su duže i ljepše već samo nakon nekoliko tjedana upotrebe.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica. Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikulu (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju.

Isprobajte najbolju kremu protiv bora i senzacionalni serum za rast trepavica i vi! Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora in serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com!
 
Foto: PR
Objavljeno: 20.07.2016. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p