KOŽA

Garnier predstavlja beauty novitete za najljepšu kožu

Garnier predstavlja nove, prirodne i učinkovite formule

Miteseri su tvoj noćna mora? Sada više ne! Sada možeš ukloniti čak 15 mitesera poslije prve upotrebe s Pure Active peel-off maskom s ugljenom. Obogaćena je salicilnom kiselinom, poznatom po svojim pročišćavajućim svojstvima. Nakon samo 1 upotrebe pore su vidljivo očišćene, višak sebuma uklonjen, a koža djeluje pročišćeno. Nakon 4 tjedna upotrebe miteseri djeluju umanjeno, a pore su vidljivo smanjene i manje vidljive.

Umorna si od izlaska? Neispavana si zbog ispita ili teškog radnog tjedna? Nove Eye Tissue maske sa sokom od naranče i kokosovom vodom ti pomažu da uvijek izgledaš svježe, jer vidno smanjuju vrećice ispod očiju i tamne podočnjake! Držite u hladnjaku za efekt maksimalnog hlađenja! Garnier Eye Tisuee Mask Smoothness je maska za oči u maramici za izravnjavanje borica oko očiju. Obogaćena kokosovom vodom i hijaluronskom kiselinom, intenzivno hidratizira, a vrećice ispod očiju su manje vidljive. Garnier Eye Tisuee Mask fresh look je osvježavajuća maska za oči u maramici za vidno smanjenje vrećica ispod očiju i tamnih podočnjaka. Obogaćena je sokom od naranče i hijaluronskom kiselinom, te intenzivno hidratizira.

Često koristiš omiljenu micelarnu i oduvijek si željela maxi format? Garnier roza micelarna voda za osjetljivu kožu, od sada i u velikom formatu od 700 ml!
Foto: PR, Getty Images
Objavljeno: 28.09.2018. u 11:11
Tagovi: Garnier

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p