KOŽA

Hidratacija obogaćena prirodnom grožđanom vodicom

Caudalie Vinosource – umirujuća hidratacija

caudalie vinosource sorbet

Grožđana vodica koja hidratizira i umanjuje osjetljivost kože. Sastojak Vinolevure® osnažuje imunološki sustav kože. Polifenoli iz sjemenki grožđa štite hijaluronsku kiselinu od propadanja kako bi koža ostala mladolika.

Dugotrajna izloženost kože sunčevim zrakama, vjetru i morskoj soli pridonosi njezinoj dodatnoj suhoći i osjetljivosti pa joj je u ljetnim mjesecima potrebno posvetiti više pažnje i njege. Kako bi vaša koža uvijek izgledala nahranjeno, mekano, obnovljeno i svježe važno je odabrati odgovarajuću kvalitetnu i prirodnu njegu. Riješite se osjećaja zategnutosti, spriječite dehidraciju te ojačajte imunološki sustav kože koristeći kreme Caudalie Vinosource linije. Grožđana vodica, antioksidativni polifenoli iz sjemenki grožđa i hijaluronska kiselina glavni su sastojci poznate Caudalie Vinosource linije, čiji su proizvodi dostupni u novoj redizajniranoj ambalaži, a na vama je jedino da izaberete koja će krema najbolje odgovarati vašem tipu kože.
 
caudalie vinosource sorbet

Caudalie Vinosource Sorbet krema

Gel krema namijenjena osjetljivoj koži ima dugotrajan umirujući učinak, a koža je dugo nakon nanošenja svježa, hidratizirana i mekana. 98 posto sastojaka kreme prirodnog su podrijetla: organska grožđana vodica hidratizira, polifenoli iz koštica grožđa djeluju antioksidativno, patentirani sastojak Vinolevure ojačava, a organska kamilica umiruje i omekšava kožu. Note cvijeta mandarine, lista limuna, vodice krastavca i svježina mente ovoj kremi daju notu svježine kojoj ćete teško odoljeti. Caudalie kremu možete kupiti po cijeni od 219 kuna.


caudalie vinosource sorbet
Foto: PR
Objavljeno: 08.08.2016. u 12:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p