KOŽA

Hit ljeta - Afrodita marmalada za super preplanulu kožu

Za intenzivniju preplanulost

afrodita marmelada

Prošle godine oko Afroditine Marmelade za brzo preplanulu put vladala je prava euforija. Hranjiva krema koja pruža bržu i intenzivniju preplanulost kože bez zaštitnog faktora oduševila je i osvojila praktički sve koji su je isprobali.

Ne samo da koži pomaže do brže i intenzivnije preplanulosti nego istovremeno pruža i osjećaj njegovane kože te joj daruje prekrasan sjaj. Iz Kozmetike Afrodita ovog ljeta stiže novi hit: Marmelada suho ulje sa šljokicama koje pomoću uljnog kompleksa iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato hidratizira, hrani, njeguje te naravno pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Za sve one koji žele svoju preplanulost što više istaknuti Marmelada suhom ulju dodali smo šljokice koje će vašoj koži pružiti lijepi sjaj.

afrodita marmelada
 
Ne zaboravite da Marmelada ne sadrži zaštite filtere i zato je namijenjen svima koji imaju tamniju i otporniju kožu, neosjetljivu na sunce. Zato kod uporabe uvažavajte opće upute i savjete za zdravo sunčanje te uživajte u bezbrižnom ljetu sa lijepom preplanulom kožom.
 
afrodita marmelada
 
Prodajna mjesta: Afrodita shop Stara Vlaška 41 Zagreb, Beauty centar Afrodita u Kaptol centru Zagreb, DM, BIPA, KOZMO, MUELLER, NAMA, PLODINE, METRO, KTC, BILLA
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 20.07.2016. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p