KOŽA

Hoće li ovaj izum promijeniti beauty svijet?

Samsung Lumini
samsung lumini
N
a Consumer Electronics Showu u Las Vegasu Samsung je predstavio revolucionarnu inovaciju. Njihov novi gadget Lumini mogao bi promijeniti beauty svijet jer izgleda kao sci-fi san svake ljubiteljice lijepe i njegovane kože. 

Lumini je mali skener koji pomaže njegovati kožu tako što može uslikati lice i potom analizirati kožu svojim vlastitim programom. Informaciju o stanju kože šalje aplikaciji na vašem pametnom telefonu te vam daje obavijest o tome kakva je vaša koža i savjetuje vam najbolje rješenje. Aplikacija čak nudi i razgovor na daljinu s dermatologom ili specijalistom za njegu kože koji pred sobom ima vaš sken kože i odmah iz njega može sve vidjeti bez obzira na to što ne sjedite s njim u prostoriji. 

samsung lumini
Lumini je dio Samsungovog C-Lab ogranka koji ima ciljem poticati inovativne tehnološke ideje. Ovaj izum zaista je san svake beauty ljubiteljice jer vam može itekako olakšati svakodnevnu rutinu tako što će vam javiti stanje kože tog dana i vi ćete u skladu s time primijeniti odgovarajući proizvod. Ponekad su nam potrebni dani i tjedni da prokužimo što se s našom kožom događa, a ovaj bi nam beauty gadget u tome uvelike pomogao i nadamo se kako će doći i do našeg tržišta. Pogledajte video i shvatit ćete naše oduševljenje.

T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 31.01.2017. u 16:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p