KOŽA

Inovativno prirodno rješenje protiv celulita

Učvrstite svoje tijelo prije plaže poput Ane Maras Harmander

celulit

Sezona tretmana tijela u punom je zamahu i svatko tko se ozbiljnije posvetio potrazi idealnog tretmana za sebe zna koliko kompleksan i nimalo lak posao to može biti. U moru raznih tretmana, glavno pitanje je koji je najučinkovitiji i koji daje najbrže i najdugotrajnije rezultate. Hoće li upravo taj tretman biti za vas i postoje li nepoželjne posljedice zapravo je puno veće i teže pitanje.

 
Sve je veća zainteresiranost za potpuno prirodnim tretmanima tijela koji se prije svega potpuno prilagođavaju pojedincu i individualnom pristupu zbog svjesnosti da je baš svako tijelo i svaka koža drugačija i da, iako se tretira ista problematika, recept za izvrstan rezultat varira od osobe do osobe.

celulit
  
Aroma blend novitet je koji nas je razoružao upravo zbog svoje prilagodljivosti svakome ponaosob i mogućnosti tretiranja uzroka celulita i nakupljanja masnih stanica. Ovu novu manualnu tehnologiju odmah je prigrlila i naša Ana Maras Harmander i to upravo zbog činjenice da u jednom tretmanu možemo napadati kritične zone na tijelu, ali i postići duboku relaksaciju cijelog organizma.

celulit
 
Iako gubitak kilograma zahtjeva znatno veću disciplinu od redovitog tretiranja, ovim tretmanima svakako postižemo gubitak centimetara, odnosno smanjenje obujma i to tako što preoblikujemo tijelo. Uz minimalnu promjenu životnih navika, poput unosa dovoljno tekućine i biranjem zdravijih obroka možemo postići dugotrajne i vrhunske rezultate kombinirajući Aroma blend Refine Slimming, Firmness, Light legs i Waistline tretmana, ovisno o potrebama i stanju tijela koji se određuje na dijagnostici kojoj obavezno treba posvetiti dovoljno vremena prije samog tretiranja.
 
celulit 
celulit
Posebnost ova četiri inovativna tretmana krije se u njihovoj energičnosti bez osjećaja boli, kao i u činjenici da su 100% prirodni i manualni pa ih naše tijelo jako dobro prihvaća i odmah reagira na promjenu, a koža vrlo dobro može apsorbirati hranjive sastojke iz jakih koncentrata i suhih biljnih ulja za maksimalne rezultate i dugotrajan učinak. Osim kože i tijela, ovi tretmani veliku pozornost pridodaju i našem emocionalnom stanju pa će tako tri emocionalna ulja Relaxation, Energy ili Harmony opustiti i stimulirati pravilan rad živčanog sustava i pobrinuti se da se osjećate odlično.
 
celulit 
celulit
 
Sami protokoli osmišljeni su za snažno pokretanje cirkulacije i otklanjanje štetnih tvari iz našeg organizma, kao i za revitalizaciju energije te uklanjanje i redukciju masnih naslaga. Potpuno novi, još neviđeni masažni pokreti fokusirani su na zglobove i prostor oko zglobova vodeći se činjenicom da upravo oni čine glavnu lokaciju na kojoj su energija, cirkulacija i masne stanice blokirane i omogućuju nam sasvim prirodnu revitalizaciju tkiva prateći linije za savršeno preoblikovanje tijela.
 
celulit
 
 
Posebno moćan Waistline tretman potpuno je otkriće koje će vam pomoći da ovo ljeto imate ravan trbuh, Light Legs izabrat će osobe koje su sklone nakupljanju tekućine i oticanju te imaju problem spopucalim kapilarama ili proširenim venama, a ako želite kompleksan anticelulitni pristup za cijelo tijelo Refine Slimming ili Firmness pravi su odabir za vas. Sugerirana kura broji 10 tretmana, a dinamika koja je dovoljna za izvrsne i dugotrajne rezultate jest dva puta na tjedan.
 
Jasminka Herceg
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 31.05.2016. u 09:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p