KOŽA

Odabrali smo dobitnice ampula i seruma HYDRA PATCH H2O

Prijave za recenziju Afroditinih H2O proizvoda 
Afrodita
Svaki mi je izazov isprobavanja novih proizvoda kao mala misija pa njoj pristupam ozbiljno i moram reći s mnogo očekivanja. Najosjetljivija sam i najviše zanimanja kod mene izazivaju proizvodi za lice. A ako me oni uspiju osvojiti i izazvati oduševljenje iz istih stopa dajem high five za cijelu kolekciju. 
 
Početkom prošlog tjedna „uručeni“ su mi Afroditini proizvodi iz linije HYDRA PATCH H2O koje bih trebala isprobati, a potom ih recenzirati pa sam se prije prakse željela potkovati teorijskim znanjima. Naime, išla sam istražiti na koji način brend predstavlja svoje proizvode i što mi (ali i svima koji se odluče na kupnju) obećavaju da će mi se „dogoditi“. A kada pročitam da pojedina linija proizvoda koje držim u ruci daju trostruku snagu hidratacije i da istu, vjerno opisuju kao trenutačnu, dugotrajnu i produljenu, onda jedva čekam isprobati te božanstvene kapljice koje predstavljaju novu generaciju njege kože. I O.K. Započela sam svoju avanturu serumom HYDRABOOST koji slovi kao prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu. Serum se nalazi u praktičnom dozatoru uz pomoću kojega se vrlo jednostavno istisnu kapljice proizvoda koji je složen jedinstvenom tehnologijom PatcH2O. Upotrebu seruma nadogradila sam ampulama Rehydrating therapy. Nanosila sam teksturu iz ampule ujutro i navečer tako što sam ju nježno umasirala u temeljito očišćenu i toniziranu kožu lica, vrata i dekoltea. Količina iz jedne ampule dovoljna je za dva nanošenja tako da ju i potrošite unutar 24 sata nakon otvaranja.

Afrodita
Sada imate priliku i vi isprobati ove proizvode. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 19. ožujka u 23:59. Odabrani će biti kontaktirani u utorak, 20. ožujka, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Kada ponoć 19. ožujka odzvoni, pregledat ćemo sve pristigle prijave i odabrati najkreativnije odgovore. Potom ćemo kontaktirati dobitnice ovog sjajnog proizvoda i poslati vam proizvod na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, postavit ćemo vam nekoliko pitanja na koja nam trebate povratno odgovoriti. Vaše ćemo najbolje recenzije objaviti na portalu. 
 
U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće:
 
1. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona
2. Kratko objašnjenje zašto biste željeli dobiti proizvod
3. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu 

Odabrali smo dobitnice ampula i seruma HYDRA PATCH H2O. Sretne dobitnice su: Tamara Tkalčec, Ana Ilin, Marcela Filipi, Spomenka Pajić, Marica Biočić, Lana Bogdan, Tena Biondić, Ines Kristić i Amira Antolić. Uskoro ćete mailom dobiti i pitanja o proizvodima kojima smo vas nagradili. Potrebno je na njih odgovoriti u zadanom roku. Mi nestrpljivo očekujemo vaše kreativne odgovore, koje ćemo objaviti na portalu, a koji će nam otkriti koliko ste zadovoljne ovim sjajnim proizvodima. Čujemo se brzo! 

 
 
Foto: PR
Objavljeno: 20.03.2018. u 10:29

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p