KOŽA

Odabrali smo dobitnice Kedma kreme i pilinga za tijelo

Prijavite se za recenziju Kedma kreme za tijelo i soli pilinga
Kedma

K
edma kozmetika inspirirana je Kleopatrinom ljepotom. Proizvodi su osmišljeni s misijom dovesti zdravlje, mladost i ljepotu ženama i muškarcima diljem svijeta.
 
Kremu i piling za tijelo testirali smo i mi dva tjedna i shvatili da su Kedma proizvodi dostojni ljepote božanstva. Piling sadrži minerale Mrtvog mora i prirodna ulja. Pomaže ukloniti površinski sloj kože, odumrle stanice kože kako bi koža mogla slobodno disati i učiniti ju zdravom, glatkom i mekšom. Obogaćen je travama morskih algi. Namijenjen je za sve tipove kože i preporučuje se koristiti jednom do dva puta na tjedan. Krema za tijelo  zbog svojih sastojaka, maslaca kakaovih sjemenki i minerala Mrtvog mora umiruje i revitalizira kožu.

Kedma
 
Sada i vi imate priliku isprobati ove sjajne proizvode iz Kedma obitelji. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na e-mail recenzije@fashion.hr do 4. kolovoza u 23:59. Odabrani će biti kontaktirani u ponedjeljak, 7.kolovoza, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Kada ponoć 4. kolovoza odzvoni, pregledat ćemo sve pristigle prijave i odabrati šest najkreativnijih odgovora. Potom ćemo kontaktirati šest dobitnica ovih sjajnih proizvoda i poslati vam proizvod na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, postavit ćemo vam nekoliko pitanja, na koja nam trebate povratno odgovoriti. Vaše ćemo najbolje recenzije objaviti na portalu. 
 
U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće:
 
1. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti kremu ili piling za tijelo
3. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu 

Odabrali smo dobitnice Kedma proizvoda. Sretne dobitnice Kedma pilinga su: Katarina Pezer, Paula Sikirić i Suzana Žužul. Kedma kremu za tijelo dobile su: Biljana Baranašić, Martina Došen i Marija Papić. Iskrene čestitke svima! Uskoro ćete mailom dobiti i pitanja o proizvodima kojima smo vas nagradili. Potrebno je na njih odgovoriti u zadanom roku. Mi nestrpljivo očekujemo vaše kreativne odgovore, koje ćemo objaviti na portalu, a koji će nam otkriti koliko ste zadovoljne ovim sjajnim proizvodima. Čujemo se brzo! 

Ma.D.
Foto: PR

Objavljeno: 27.07.2017. u 12:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p