KOŽA

Isprobali smo kremu koja topi centimetre!

Recenzija InTheLine Slimming cream 
intheline slimming cream
S
vake nas godina prije dolaska ljeta bombardiraju proizvodima koji obećavaju topljenje masnog tkiva i nestanak celulita te uvijek damo priliku nekoj novoj formuli i isprobamo barem jednu novu kremu koja nas na kraju razočara. Ove godine situacija je drugačija i spremni smo za ljeto! Isprobali smo InTheLine Slimming cream i iznenadili se odličnim rezultatima koje vam donosimo u našoj recenziji!

Što je InTheLine Slimming cream?

Krema InTheLine razvijena je na temelju znanstvenog istraživanja kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi, u Italiji. Pri razvoju kreme sudjelovali su stručnjaci s područja medicine i kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i stručnjaci za farmaciju. Već nakon mjesec dana testiranja ustanovili su da je kod korisnica, koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara.

intheline slimming cream
Između ostalog ustanovljeno je znatno smanjenje debljine površinskog sloja masti na području bedara kod ispitanica koje su koristile kremu s glicerinskom kiselinom, u odnosu na bedra druge noge, na koju su ispitanice nanosile placebo kremu. Prilikom proizvodnje kreme poduzeće INTL koristilo je osnovne i bitne sastojke koje su koristili znanstvenici Sveučilišta u Padovi. Dosljedno su se držali omjera sastojaka koje su koristili prilikom istraživanja te su napravili kremu koja sadrži 2,5 posto glicerinske kiseline i sladić koji prema dobivenim rezultatima istraživanja dokazano topi potkožne masnoće. Uz to su kremi dodali druge sastojke uz koje koža postaje sjajnija, napetija i mirisna.

intheline slimming cream

Kako koristiti proizvod?

Kremu InTheLine nanosite na čistu kožu, na područje struka, bedara, bokova i stražnjice. Preporučuje se nanošenje proizvoda nakon tuširanja, jer je tada koža meka. Nakon brisanja ručnikom uklonit ćete mrtve stanice i koža će biti spremna za nanošenje kreme. Kremu namažite na područja gdje želite izgubiti neželjene centimetre, tako da je na kožu nanosite kružnim pokretnima, u smjeru kazaljke na satu. Kružite nježnim pritiskom, koji ne smije boljeti, ali istovremeno mora biti dovoljno jak da aktivni sastojci prodru kroz kožu i učinkovito djeluju na masne naslage. Pokreti neka budu jaki i polagani. Kružnim pokretima potaknut ćete cirkulaciju krvi i eliminirati toksine iz tijela unosom aktivnih sastojaka.

Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje kreme dva puta dnevno, ujutro i navečer barem mjesec dana. Češća upotreba od preporučene nije potrebna, jer aktivna formula pruža sve potrebne aktivne sastojke koji djeluju na razgradnju potkožnih masnih naslaga. Kada dosegnete željene rezultate, za održavanje izgleda, preporučuje se korištenje InTheLine kreme svaki drugi dan, ujutro i navečer.

intheline slimming cream

Dojmovi nakon dva tjedna korištenja

InTheLine krema dolazi u elegantnom crnom pakiranju zajedno s centimetrom koji služi za mjerenje rezultata i malim kalendarom u koji možete unositi svoj napredak. I kalendar i centimetar vrlo su praktični jer tako sve što vam je potrebno za praćenje rezultata, imate na jednom mjestu. U tubi se nalazi 100 mililitara kreme koja je dovoljna za razdoblje od mjesec dana svakodnevne upotrebe kada će sastojci početi djelovati i topiti masne stanice. Krema ima ugodan citrusni i mentolasti miris te je srednje gustoće i vrlo lako se nanosi i razmazuje na koži.

Kremu InTheLine koristim već dva tjedna, dva puta dnevno, ujutro i navečer. Nekoliko puta prije nanošenja, napravila sam piling kako bi uklonila odumrle stanice kože i omogućila da se sastojci iz kreme bolje upiju. Krema mi nije izazvala nikakve iritacije niti crvenila na koži, a kada sam je nanijela osjećala sam samo ugodno hlađenje.

intheline slimming cream
Rezultati u brojkama su zaista odlični, u dva tjedna na svakom bedru izgubila sam 1,5 centimetar, na stražnjici dva centimetra, a na području trbuha čak tri centimetra. Primijetila sam kako mi je koža na tretiranim dijelovima čvršća i tonirana te napetija i elastičnija. Osim otopljenih centimetara, djelomično je nestao i celulit te na bedrima i stražnjici više nemam izraženu narančinu koru nego je koža na tom djelu glađa i bez vidljivih nepravilnosti. S obzirom na to da mi je InTheLine krema u samo dva tjedna donijela zaista odlične rezultate, nastavljam s daljnjim korištenjem i ne sumnjam da će i iduće mjerenje pokazati koliko je moćna.

InTheLine kremu možete kupiti ovdje.

Tanja Konjevod
Foto: PR i Instagram 

Objavljeno: 05.04.2017. u 14:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p