KOŽA

Isprobali smo novu noćnu kremu protiv bora

Recenzija NIVEA Q10plusC Energy noćne kreme protiv bora
Krema
NIVEA Q10plusC Energy krema protiv bora intenzivno vlaži kožu i pospješuje njezinu regeneraciju. Kombinacija dva učinkovita antioksidansa, koenzima Q10 i čistog vitamina C pomaže koži apsorbirati do 50 posto više kisika.

Moram priznati da sam poprilično izbirljiva kada je riječ o proizvodima za njegu kože posebice kože lica. Dugi niz godina provodila sam vlastita istraživanja i donosila zaključke koji mi proizvodi najbolje odgovaraju. Jednom kada me osvoji neki proizvod zbog kojega se probuđena osjećam bolje, vrlo ga se teško odričem odnosno teškom ga mukom stavljam u drugi plan. No, što se mora nije teško pa sam tako prihvatila zadatak i izazov isprobavanja novog Nivea proizvoda. Riječ je o Q10plusC Energy noćnoj kremi protiv bora koja je od nedavno na našem tržištu. Proizvodi koji me obično privuku i zapnu mi za oko obično su i estetski drugačiji od drugih. Valjda mi je iz tog razloga ova krema bila na prvi pogled prihvatljiva. Ponoćno plava boja kutije ukazivala je na to da je riječ o nešto drugačijem proizvodu. I bilo je tako. Unutar kutije nalazila se tanka i dugačka tubica. Na opip mi je odmah bila drugačija pa sam istražila i doznala koja je posebnost ovoga pakiranja. Bila sam sigurna da mora postojati ono "nešto". I naravno, bila sam u pravu. Riječ je o aluminijskoj tubi, a krema je upravo u takvom pakiranju jer aluminij štiti aktivne sastojke od zraka i svjetlosti. Naime, u kremi se nalaze dva učinkovita antioksidansa, koenzima Q10 i čistog vitamina C koji pomažu koži apsorbirati do 50 posto više kisika. Divotica! 
Krema
 
Na tubici je tanki završetak koji omogućuje da istisnete količinu kreme točno onoliko koliko vam je dostatno za cijelo lice. I zaista, ne trebate pretjerivati s količinom. Krema je izvrsne teksture, blaga je, nije masna, ni teška i lagano se razmazuje. Trenutačno se upija u kožu i ostavlja je baršunastom i nahranjenom. Osjećaj je nekako poseban i drugačiji. Iako sam znala da se krema instantno upila pod prstima sam osjetila neku svojevrsnu "živost" kao da su stanice kože odjednom obnovljene. Ujutro kada sam se probudila koža lica je bila obnovljena, hidratizirana i vidno je, olakšala koži njezin proces regeneracije. To je bilo sjajno jer sam se vrlo jednostavno, na kožu kojoj je vraćena energija, nadovezala svojim koracima za jutarnju rutinu. Također, kako sam ovu kremu testirala tjedan dana, nekim danima sam prije nanošenja kreme napravila piling kože lica. I to je bio pun pogodak. Krema se još bolje upila i još je intenzivnije revitalizirala, učinivši kožu glatkom i na izgled svježom. Imam normalnu kožu pa mi je ova krema pružila optimalnu hidrataciju i upotpunila moj beauty sleep. Ova je krema izvrsna, ako želite glatku i blistavu kožu punu energije već od jutra, čak i ako ste imali kratku noć. Sjajna je ako znate da ćete kratko spavati bilo zbog obveza ili vikend tulumarenja tim više ako znate da ujutro morate zabljesnuti i očarati svojim izgledom. 
Foto: PR
Objavljeno: 03.11.2017. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p