KOŽA

Kako da preplanula put traje što duže?

5 beauty proizvoda koji čuvaju vaš brončani ten
Kako zadržati brončani ten?
O
vaj fenomen poznaje svatko: tek je prošao koji dan od vašeg povratka s ljetnog godišnjeg odmora, a već primjećujete kako boja na nogama lagano blijedi. A toliko truda ste uložili u dobivanje brončanog tena.

Nažalost, ne postoji trajno rješenje za zadržavanje prirodnog brončanog tena, no postoje načini kako možete produljiti vijek trajanja vašeg ljetnog tena.

Piling

Mnogo ljudi ljeti izbjegava korištenja pilinga, smatrajući kako će ovaj proizvod „skinuti“ brončani ten. Mit je to koji ne drži vodi, posebice tijekom godišnjeg odmora. Prije izlaganja suncu obavezno napravite piling jer će on skinuti mrtva stanice na koži i pripremiti je za sunčanje. Naš prijedlog je Afroditin piling iz Spa kolekcije po cijeni od 44,99 kn.

Kako zadržati brončani ten?

Tan drops

Male, ali moćne kapi. U svoju dnevnu kremu umiješajte par kapi tan-booster seruma. Taj koncentrat potiče proizvodnju melanina zbog kojeg brže postižete brončanu boju. Najbolje bi bilo ovaj proizvodi koristiti 10-ak dana prije odlaska na more. Isprobajte Terracotta Serum kozmetičke kuće Guerlain po cijeni od 369,78 kn.

Kako zadržati brončani ten?

Tan-booster na plaži

Naravno, na sunce ne izlazite bez potrebne zaštite jer ipak ne želite izgledati poput turista koji je zaspao na plaži. No, nakon par dana, kad se vaša koža lagano navikne na sunčanje, možete početi koristiti takozvane kreme koje su svojevrsni tan-booster. Pojedine kreme u svom sastavu sadrže i zaštitni faktor, doduše manji, a dio ne. Stoga pripazite. Odličan odabir je Afroditin proizvod iz Sun care linije po cijeni od 53,99 kn.

Kako zadržati brončani ten

After-sun tuširanje

Tijekom ljeta birajte bogate gelove za tuširanje koji će već tijekom tuširanja nahraniti vašu kožu. Pri kupnji birajte hidratantne gelove, one koji sadrže u svom sastavu aloe veru ili panthenol. Također možete odabrati i specijalizirane after-sun gelove za tuširanje. Ovog ljeta isprobajte Amway G&H gel za tuširanje po cijeni od 78 kn.

Kako zadržati brončani ten

After-sun losion

Jedan od najvažnijih koraka nakon dolaska s plaže je njega kože koja se izlagala suncu. Kožu je potrebno dodatno nahraniti kako bi bila zdrava i sjajna, a tako će brončani ten zadržati još duže. Preferirajte gelove, losione i mlijeka na su iz posebnih after-sun kolekcija pojedinih kozmetičkih brendova. Svoju kožu nahranite Avonovim after sun proizvodom po cijeni od 39,90 kn.

Kako zadržati brončani ten
M.D.
Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 14.08.2017. u 09:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p