KOŽA

Kako depilirati noge koje su izgorjele na suncu?

Super trik koji istovremeno njeguje kožu

depilacija opečenih nogu

Ima li išta slađe nego zaspati ljeti na plaži s glavom u hladu dok nam sunce grije noge? Taj užitak može vas koštati izgorenih nogu i vrlo neugodne boli pri sljedećoj depilaciji, a mi smo otkrili trik uz koji ćete izbjeći bol.

Nećemo vam puno prigovarati zato što niste nanijeli zaštitnu kremu ili losion pa su vam noge izgorjele, ali ćemo vam savjetovati kako da najbezbolnije depilirate noge. Usprkos opeklinama, dlake ne prestaju rasti i sigurni smo da se nećete odlučiti na odlazak na plažu nedepiliranih nogu. 

Što vam je potrebno: Aloe vera gel

aloe vera gel

Što morate napraviti: Otuširajte se u mlakoj vodi i izbjegavajte ekstremne temperature i hladne i tople jer se vaša koža mora oporaviti od opeklina. Na obje noge nanesite u debelom sloju aloe vera gela. Nježno prislonite i vucite britvicu pazeći da ne stišćete prejako. Nakon depilacije isperite noge opet mlakom vodom i kada ih osušite ponovno u tankom sloju nanesite aloe vera gel.

Zašto funkcionira: Aloe vera gel hladi i smiruje opekline kože, a istovremeno stvara debelu barijeru između vaše oštećene kože i oštrih britvica pa će vam depilaciju učiniti podnošljivom i bez previše boli. Dodatan plus je što aloe vera gel izuzetno njeguje kožu pa osim što će spriječiti bol, dodatno će njegovati opečenu kožu.

T.K.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 13.07.2016. u 13:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p